Foto: 2017-10/Dekker_TopCore-keukenblad.jpg

De spectaculaire diagonale structuur van TopCore

Stootvast, watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen: een TopCore keukenblad heeft tal van voordelen.

Maar de werkelijke kracht van het materiaal zit in de decoratieve toplaag, die steeds natuurgetrouwer wordt. Er is nu een oppervlak ontwikkeld dat meer dan spectaculair is: de diagonale structuur van TopCore.

Diagonale, voelbare structuur

De nieuwe TopCore kleuren Steep Black, Steep Grey en Cross Over zijn de eerste met een diagonale adering. De Steep Black en Steep Grey hebben een uitstraling van leisteen, met dezelfde kenmerkende schuine snede daarvan. De voelbare structuur maakt het blad spannend. Ook de Cross Over heeft de nieuwe, unieke diagonale structuur, met levensechte aderen. Dankzij de afwerking met de V-Groove(vouw)techniek loopt de tekening van het blad door in de rand, wat de luxe uitstraling van echt steen geeft. De rand kan van 10 mm tot wel 100 mm dik zijn.

Vijf nieuwe trendy kleuren

In totaal presenteert keukenbladenfabrikant Dekker in de collectie 2018 vijf nieuwe kleuren TopCore. Naast de al genoemde kleuren passen ook de Cryptic en de Nuts feilloos in de trend van ETHNIC NATURE, die geïnspireerd is op etnische culturen en de tropische natuur. In deze stijl zien we een mix van aardse kleuren en natuurlijke materialen, een prachtig bruinpalet en zwarte tinten in combinatie met grovere hout- en steenstructuren die zichtbare oneffenheden, nerven en aders vertonen.

Meer informatie: Dekker Zevenhuizen

Reacties