Foto: Brabantia-StepUp-Pedaalemmer-40L

Een stap in recyclen: Brabantia introduceert StepUp Pedaalemmer 40L

Houd je van recyclen? Dan is de nieuwe Brabantia StepUp Pedaalemmer 40L in Dark Grey, Jade Green en Light Grey de logische stap!

Afvalemmers die ruimte én de planeet sparen, gemaakt van 91% gerecycled consumentenplastic afval, 99% recyclebaar en natuurlijk gemaakt voor het recyclen van afval. Dus met een etikethouder voor je eigen afval-labels die je er zo op klikt en een handig opbergvak voor vuilniszakken in de afvalemmer. Als je van recyclen houdt, is dit de pedaalemmer voor jou! Vanaf december 2021 in de winkels, met 10 jaar garantie.

De volgende stap in recycling

De StepUp-pedaalemmers zijn gemaakt van en voor recycled afval. Ten eerste hebben ze een click-on labelhouder en met gratis labels om je eigen persoonlijke recycle-systeem op te zetten. Ze zijn betaalbaar en ruimtebesparend, dus je zet er gemakkelijk twee of drie bij elkaar. Na gebruik zijn ze voor 99% recyclebaar. En qua productie zijn ze ook nog eens behoorlijk groen: gemaakt van 91% huishoudelijk afval. Geen wonder dat ze Cradle-to-Cradle® Certified zijn op niveau Brons.

Ontworpen om te passen. Overal.

Ruimte nodig? De hoge en rechthoekige StepUp Pedaalemmer 40L past precies tegen de muur of in een hoek. Zelfs het pedaal is zo ontworpen dat ‘ie geen ruimte inneemt. Deze bescheiden pedaalemmer heeft een opbergplek voor 10 Brabantia PerfectFit vuilniszakken aan de binnenkant, dus je bespaart ook nog kastruimte! Verkrijgbaar in Dark Grey, Jade Green en Light Grey, welke kleur past het best bij jouw stijl?

Makkelijk

Je opent de StepUp Pedaalemmer 40L met een licht tikje van je voet, en daarna gaat ‘ie heel zachtjes dicht. Maar alleen als jij dat wilt – je zet het deksel makkelijk met de hand vast in de open positie. Meer pluspunten: De StepUp Pedaalemmer heeft een grote greep aan de achterkant, en is dus makkelijk te verplaatsen. Natuurlijk zijn er voor deze Brabantia afvalemmer ook PerfectFit vuilniszakken verkrijgbaar – zoek naar code L.

Brabantia StepUp Pedaalemmers zijn vanaf december 2021 verkrijgbaar in de winkel en via de website van Brabantia. Je krijgt er 10 jaar garantie en service op. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling of ga naar www.brabantia.com.

Reacties