Foto: Franke_fraganite

Franke Fragranite in nieuwe kleuren: Slate Grey, Oyster en Coffee Cream

Een oase van rust en authenticiteit in de keuken

12 April 2024

Geïnspireerd door de nieuwste keukentrends lanceert Franke drie nieuwe kleuren voor de Fragranite spoelbakken. Deze nieuwe kleuren Slate Grey, Oyster en Coffee Cream spelen in op een groeiende vraag naar holistisch welzijn, wat evenwicht, warmte en comfort oproept.

Fragranite is een uitzonderlijk hard, door en door materiaal dat nagenoeg ongevoelig is voor beschadigingen in de vorm van krassen, stoten, brandvlekken en andere vlekken. Een subtiele glans geeft dit unieke, door Franke ontwikkelde materiaal een warme uitstraling. En doordat het voor 80% bestaat uit graniet voelt het ook aangenaam warm aan.

Terwijl keukens zich blijven ontwikkelen tot veelzijdige middelpunten in huis, heeft kleur de dubbele taak om aan esthetische eisen te voldoen en tegelijkertijd een gevoel van rust en vernieuwing op te wekken. De toevoeging van de nieuwe kleuren Slate Grey, Oyster en Coffee Cream staan voor een neutraal warme maar intense kleurkeuze, die natuurtinten in huis brengt voor een ontspannende en intieme leefkeuken.

Slate Grey 

is een tint die perfect past in subtiele kleurcombinaties. Gecombineerd met de metallic oppervlakken van kranen en watersystemen, zoals verchroomd of geborsteld roestvrij staal of halfedel metaalkleuren, vormt het edele grijs het toneel voor een tijdloos mooi samenspel van fijne contrasten.

Oyster 

laat zich perfect combineren met natuursteenachtige werkbladen die qua kleur naadloos in elkaar overlopen. Franke levert een bijpassende kraan in dezelfde kleur als de spoelbak.

Coffee Cream 

is een neutrale beige tint die in harmonie kan worden gecombineerd met travertin of natuursteen(achtige) werkbladen.

De volledig geïntegreerde oplossingen van Franke sluiten naadloos aan bij vele woonstijlen, of je nu kiest voor een moderne of meer traditionele esthetiek, van Scandi tot industrieel. Er zijn diverse maten en modellen leverbaar.

De nieuwe kleuren hebben een lichte textuur die een natuurlijke uitstraling en een aangenaam gevoel geeft en is ontworpen voor gemakkelijke reinigbaarheid. Deze kleuren zijn beschikbaar voor alle Fragranite spoelbakken en spoelbakken van Franke. Het levert een zeer veelzijdige oplossing die gemakkelijk kan worden gecombineerd met metalen oppervlakken en accessoires, waaronder verchroomd, geborsteld roestvrij staal of halfedelstenen kleuren.

Hoewel Franke zich inzet voor het leveren van gezellige woonruimtes, blijven functionaliteit en aandacht voor detail een topprioriteit in haar missie om hoogwaardige keukenomgevingen te bieden die gebouwd zijn om lang mee te gaan. De spoelbakken zijn de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een natuursteeneffect dat ook intensief dagelijks gebruik mogelijk maakt en tegelijkertijd een strakke en tijdloze uitstraling door de jaren heen garandeert.

Verkoopadviesprijs vanaf: € 425,92

www.franke.nl

Reacties