Foto: 2014/viking-fornuis-slow-cooking.jpg

Viking fornuis: professionele kwaliteit in huis

Van slow cooking tot power cooking: alles is mogelijk met een fornuis van Viking.

In de showroom van Viking presteert men het om chocolade te smelten op een kopieerpapiertje dat op een gasbrander ligt. Het lijkt een onmogelijke opgave, maar met een fornuis van Viking is dat geen enkel probleem. Vanzelfsprekend brengt u dit niet in praktijk in uw keuken, het is ter illustratie voor het unieke gepatenteerde VariSimmer-systeem dat gebruik maakt van stralingswarmte. Het resultaat? Een buitengewoon delicate manier van het bereiden van uw gerechten. Viking is daarmee bij uitstek geschikt voor slow cooking.

Viking brengt al sinds 1984 professionele kwaliteit naar de particuliere keuken. Een fornuis van de Amerikaanse fabrikant is een droom voor iedere kok vanwege de ongekende kookprestaties. Met een vermogen van maar liefst 4,8 kW (én een PowerPlus brander van 5.5 kW) zet een kok snel een maaltijd op tafel, terwijl koken op 120 watt net zo goed mogelijk is. Voor de beeldvorming: dat is koken op het vermogen van een theelichtje. Slow cooking in optima forma.

Het bijzondere van een Viking is dat alle branders identiek zijn en dezelfde prestaties leveren. Alle branders kunnen sudderen én wokken. Viking heeft fornuizen in vier verschillende afmetingen (76, 91, 122 en 152 centimeter), vijf verschillende oppervlakte-indelingen en is leverbaar in twaalf verschillende kleuren. Bij Viking kunt u kiezen uit een elektrische oven of een gasoven. Nu leverbaar met RVS bedieningsknoppen die nog beter bij het roestvrij staal van het fornuis passen. Nieuw is ook een glanzende vaste bakplaat en het hoogglans zwart emaillen binnenwerk. Die maken het uiterlijk van de Viking nog imposanter.

De sensatie van koken op een Viking ontdekken? Maak dan eens een gratis kookworkshop in de Viking kookstudio te Genemuiden mee. Onder leiding van een chef-kok bereidt u heerlijke gerechten voor. U wilt gegarandeerd nooit meer iets anders dan een Viking!

Meer informatie: www.vikingrange.nl

Publicatiedatum: 23 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties