Uitbreiding inductiefornuizen en single cookers

Full of flavour - fornuizen voor elk interieur, in elke RAL kleur

Belling – al decennialang een begrip op het gebied van fornuizen voor de recreatieve kookfanaat, heeft nu een nieuwe range single cookers aan haar collectie toegevoegd. Daarnaast heeft Belling een uitgebreide range inductiefornuizen waarmee we inspelen op de veranderende energie vraag.

Belling is bekend van meerdere ovens in één fornuis. Hierdoor staat niets je kookambities nog in de weg en bereid je verschillende gerechten tegelijk. Door de mogelijkheid inductiekookzones samen te voegen, ben je flexibel in het gebruik van allerlei soorten potten en pannen. Een Belling zorgt ervoor dat je bewust omgaat met energie. En – last but not least – de deurfronten en handgrepen van de Farmhouse modellen zijn in álle RAL-kleuren verkrijgbaar. Maak je Belling echt persoonlijk.

Uniek kleurconcept - verkrijgbaar in elke RAL kleur

De kleur van je keuken kiezen is best lastig! Gelukkig kun je met een Belling Farmhouse fornuis alle kanten op, want elke RAL-kleur is mogelijk! Wil je rode deuren en zwarte handgrepen? Geen probleem. Gele fronten en grijze grepen? Je kunt het zo bont maken als je zelf wilt. Naast de standaarddeuren en -grepen bestel je gewoon een extra set in de kleuren van jouw keus. En ben je er na verloop van tijd op uitgekeken? Dan plaats je de originele zwarte of crèmekleurige fronten eenvoudig terug op je fornuis. Nieuwe kleuren bestellen kan natuurlijk ook!

reacties
anderen bekeken ook

De ESSE 500 EL elektrisch fornuis. Een a

Top 5 gasfornuizen

De Cookin Stack fornuis

Keukenapparatuur: fornuis, oven en magnetron

Guido van Loon
Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie