Foto: 2014/steel-fornuis-combi-stoomoven.jpg

STEEL fornuis met combi-stoomoven

Uniek op de Nederlandse markt: het Italiaanse STEEL komt met een fornuis mét een combi-stoomoven.

Dit fornuis past bij de opmars van koken met stoom. Het Italiaanse STEEL is de bedenker van deze keukentrots, die beschikbaar is in moderne en landelijke modellen.

STEEL

STEEL staat voor keuzevrijheid. Met de Genesi en Ascot bepaalt de consument zelf de indeling van de keuken. Wat te denken van een zes pits fornuis, vier gaspitten en een wokbrander, een ingebouwde barbecue, een frituurpan of zelfs een pizzaoven als inbouwapparatuur.

En dan is er sinds kort de unieke mogelijkheid van een combi-stoomoven waarbij de stoom in de bodem wordt opgewekt. Met een bijgeleverde waterkan is het waterreservoir snel gevuld, waarna een verwarmingselement voor stoom zorgt. Koken met stoom is een eeuwenoude bereidingswijze die de laatste jaren bezig is met een enorme opmars in de moderne keuken. Ingrediënten behouden op deze manier hun pure smaak en vitamines en mineralen blijven optimaal bewaard. Bij de bereiding is geen vet nodig.

De Alluance Group in Genemuiden is de Nederlandse importeur van STEEL. Met een eigen technische dienst zorgt het voor een service die past bij een topmerk als STEEL.

Meer informatie: www.steel-cucine.com

Publicatiedatum: 28 mei 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties