Foto: AGA-5-oven-pink

Nieuwe frisse kleuren bij AGA fornuizen

AGA City60, Total Control en Dual Control verkrijgbaar in kleuren pink en lemon.

Fans van AGA kunnen hun hart ophalen. Met het lenteweer in aantocht komt de introductie van de frisse kleuren pink en lemon precies op het juiste moment. Het in 1922 uitgevonden fornuis staat tegenwoordig allang niet meer bekend voor country living op een groot landgoed. Iedereen kan hedendaags de gelukkige bezitter van een hippe AGA zijn. Zelfs Jonnie Boer en Jamie Oliver koken thuis op een AGA. Een fornuis wat staat voor eigentijds koken met sfeer.

Een model voor iedere levensstijl

Een pink en lemon AGA is er voor iedereen. Hoe groot (of klein) de keuken ook is, er is altijd een passende AGA. De kleinste AGA – AGA City60- ooit is slechts 60 cm breed, dezelfde breedte als een inbouwfornuis of een standaard keukenkastje. De AGA Total Control fornuizen kunnen aan en uit worden gezet met één druk op de knop. Dankzij de snelle opwarming is het fornuis volledig flexibel.

Een fornuis met meer flexibiliteit, een lager energieverbruik en minder onderhoudskosten? Bij de AGA Dual Control zijn de gietijzeren ovens altijd gebruiksklaar en kunnen de twee kookplaten onafhankelijk worden aan- en uitgezet. Net zoals de AGA Total Control is de Dual Control verkrijgbaar is 3- of 5-ovens. De grootste AGA’s(5-Oven) maken een prachtig centraal punt in de meest ruime keukens.

Energie wordt niet onnodig gebruikt

Sinds de introductie van de nieuwe generatie AGA’s zijn er fornuizen die aan, op stand-by of uit gezet kunnen worden. Dankzij deze technologische toevoeging wordt er alleen energie verbruikt als dat nodig is en toch geprofiteerd van alle voordelen die koken met stralingswarmte met zich meebrengt. Een AGA is op deze manier zelfs energievriendelijk. Zelf een AGA met de kleuren pink en lemon zien? In de acht AGA Living Centers kun je de kleuren beleven en het AGA-gevoel ervaren.

AGA onderdeel van het leven

In een keuken met het iconische fornuis wordt iedereen getrokken door een bijzondere warmte. AGA bezitters vertellen vaak dat het fornuis onderdeel is van hun leven. Een leven zonder een AGA is voor hun niet meer voor te stellen.

Meer informatie: www.agaliving.nl

Publicatiedatum: 19 april 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties