Foto: 2014/Falcon-fornuizen.jpg

Falcon fornuizen: haal de winter in je keuken

De winterkleuren van de Falcon fornuizen kleden iedere keuken lekker warm aan!

De winter staat om de hoek! Het perfecte moment om je keuken lekker warm te maken met de winterse kleurtjes van Falcon. Deze opvallende tinten zijn de eyecatcher van ieder modern interieur: kleuren zoals groen, cranberry rood of zacht crème toveren je keuken om tot een winterparadijs!

Praktisch en sfeervol

Dankzij de Falcon fornuizen heerst er tijdens de winterdagen een gezellige warmte in de keuken en wordt de kou buiten de deur gehouden. Falcon staat dus niet alleen voor het beleven van heerlijke culinaire momenten, maar ook voor functionaliteit gecombineerd met stijl. Een Falcon fornuis komt met minimaal twee ovens, minstens vijf gasbranders of kookplaatzones en is afgewerkt met een milieuvriendelijke hoogwaardige lak. Kortom, alle comfort om uw feestmaaltijden te bereiden.

De meest sfeervolle winterkleurtjes met de bijpassende modellen op een rijtje:
- Cranberry: Classic, Classic Deluxe, Professional+, Continental, 900 (S) Deluxe, 1092 Deluxe
- Groen: Classic, Elan
- Chocolade: Classic Deluxe, French Collection - Elise
- Latte: Classic Deluxe, Elan, Mercury
- Cherry rood: French Collection – Elise, Continental 900 Deluxe, 1092 Deluxe
- Bosbes: Mercury
- Mat zwart: Kitchener, Classic Deluxe, Mercury

Falcon Nexus

Het laatste Falcon model, de Nexus, is met zijn strakke lijnen en eigentijds design een innovatie binnen de Falcon-familie. De speciale warmhoudlade voor het rijzen van brooddeeg en de uitgebreide grillopties maken van dit fornuis een allround model met eindeloze mogelijkheden. De Nexus is verkrijgbaar in de elegante neutrale kleuren Noorse lei, roestvrij staal, zwart en wit.

Meer informatie: www.falconworld.com

Publicatiedatum: 3 januari 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties