Falcon Nexus fornuis

Koken is hot! Gezellig rond het fornuis hangen en kletsen, terwijl de lekkerste maaltijden worden bereid. Falcon introduceert daarom nu de Nexus.

Dit paradepaardje, dat nu ook met inductie verkrijgbaar is, verbindt hedendaags design met een sensationele kookervaring.

Veelal denkt men bij range cookers aan een traditionele keuken in een Engels landhuis. Wie de Nexus echter ziet, laat dit beeld onmiddellijk varen. De Nexus past in elke hedendaagse keuken. Op het menu: strakke lijnen, een eigentijdse uitstraling en grote draaiknoppen die het bedieningspaneel verfraaien. Met de bijzondere aluminium afwerking is de Nexus een echte blikvanger.

Van brood tot bagel

De Nexus (110 cm) kent als extra een speciale warmhoudlade die het hart van elke bakker en kok sneller zal doen kloppen. Met een enkele druk op de knop reguleer je de warme luchtstroom zodat elke deeg er perfect uit komt. Van brood tot gebak, van bagels tot pizza’s en glutenvrije heerlijkheden: de Nexus kan ze allemaal aan. De Nexus is uitgerust voor alle bereidingswijzen. De drie ovens (multifunctioneel, hetelucht en grill) en vijf gasbranders zorgen voor een fantastische kookervaring.

Strakke vensters

Extra features zijn een multifunctionele kookplaat, een gietijzeren wokbrander en een variabel rooster (alleen bij de 110cm uitvoering). Laat de culinaire creativiteit maar stromen! Strakke, geometrische vensters maken eveneens deel uit van de nieuwe, moderne uitstraling. Bovendien kun je zo je hoogstandjes prima in de gaten houden zonder telkens de deur open te hoeven maken.

Kleuren en verkrijgbaarheid

De Nexus is beschikbaar in de kleuren zwart, RVS, wit en bovendien in de elegante kleur noorse lei, die op harmonieuze wijze in elk interieur past.

Meer weten? Kijk snel op www.falconwold.com.

Profielfoto van DeNardi BV
DeNardi BV
Bijdorp-Oost 16, 2992 LA  Barendrecht