DeNardi BV

Partner

De AGA speelt al ruim 70 jaar een centrale rol in keukens door gebruik te maken van het traditionele principe van warmteopslag.

AGA

Het merk heeft dan ook een welverdiende reputatie voor uitmuntend koken opgebouwd. Tegenwoordig is de AGA nog steeds geliefd in vele keukens. Deze speciale fornuizen worden niet in massa geproduceerd en worden nog altijd in dezelfde gieterij vervaardigd volgens dezelfde technieken als 70 jaar geleden.

Het bekende gietijzeren fornuis met warmte-opslag is een wereldwijd geliefd ontwerp, waarbij het merk inmiddels een typenaam is geworden. Het ontwerp is elegant en simpel en is altijd geproduceerd van hergebruikt materiaal, voornamelijk oud ijzer.

Tegenwoordig is onze maatschappij zich veel meer bewust van het afvalprobleem en de noodzaak tot hergebruik. De AGA heeft niet alleen een veel langere gemiddelde levensduur dan traditionele fornuizen en andere huishoudelijke apparatuur, maar bovendien bestaat het fornuis voornamelijk uit hergebruikt ijzer, zoals oude auto-onderdelen, buizen en goten

Roerbakken

Voor de beste roerbakgerechten is een intense, geconcentreerde hitte nodig. De AGA kookplaat doet dit uitstekend. De AGA warmt de olie snel en gelijkmatig op en zorgt dat deze heet blijft zodat je in enkele minuten perfecte roerbakgerechten bereidt.

AGA is multifunctioneel

Van bakken tot roosteren en van grilleren tot roerbakken, een AGA is als het ware tien apparaten in één, die stuk voor stuk perfect functioneren. Zet de broodrooster, de broodbakmachine, de magnetronoven, de grill en de elektrische sudderpot dus maar weg en geniet van de unieke veelzijdigheid van de AGA...

Bakken

Net als een traditionele bakstenen bakkersoven straalt de AGA een gelijkmatige warmte uit die niet schadelijk is voor voedsel. Hierdoor is de AGA ideaal voor het bakken van lichte gebakjes, heerlijk vochtige taarten en broden met een authentieke smaak.

Bakken met de koekenpan

De intense warmte van de AGA-kookplaat is uitstekend voor het dichtschroeien van lapjes vlees, zodat de sappen niet ontsnappen en het vlees zijn natuurlijke smaak behoudt. En door de verstelbare warmtestand kun je je biefstuk en karbonade precies bereiden zoals jij het lekker vindt. Bakken op de AGA is snel en beheersbaar, zodat het eten van buiten knapperig en van binnen mals is. Niet klef. Niet vettig. Gewoon altijd perfecte resultaten.

 

Grillen

Ja, grilleren kan ook met de AGA. In de braadoven kun je spek, biefstuk, tomaten en koteletten grilleren. De stralingswarmte van deze oven is te vergelijken met een houtskoolgrill en produceert gerechten die van buiten knapperig en van binnen sappig zijn.

Stoven

De sudderoven van de AGA helpt je stoofschotels met een vollere, rijkere smaak te bereiden. Dankzij de gelijkmatige, zachte warmte zonder vervelende hete plekken hoeft u niet eens regelmatig te roeren. Nee hoor, laat je stoofschotel gerust urenlang of zelfs de hele nacht in de AGA sudderen. Je hebt dan je handen vrij om je te concentreren op gerechten die meer aandacht vereisen.

Stomen

De sudderoven is ook uitermate geschikt voor het stomen van vis of een pan wintergroenten. Er blijven geen geurtjes of stoom in de keuken achter. Gewoon vers, gezond eten met weinig moeite.

Braden

De braadoven van de AGA heeft geen open vlam of felstralende elementen die het eten uitdrogen. Perfect braden gaat dus gemakkelijk en snel. De stralingswarmte kookt het eten gelijkmatig gaar zonder dat het al te veel slinkt. Ben je in tijdnood, vertrouw dan gerust op de AGA: een kalkoen van twaalf kilo is na drie en een half uur al gaar.

Sudderen

In de sudderoven kun je gerechten urenlang of zelfs een hele nacht laten sudderen. De zachte warmte levert de beste resultaten op voor soep, braad- of stoofschotels. En heb je je handen vrij voor andere gerechten of voor gezelligheid met familie of vrienden.

ARTIKELEN
keuken

Professional+ FX

Geïnspireerd door het populaire Professional ontwerp van Falcon: Professional+ FX fornuis. 

keuken

Falcon ELAN 90

De perfecte combinatie van klassieke schoonheid en compacte stijl van het Falcon ELAN 90 fornuis zeker aanspreken.

keuken

AGA Masterchef XL

AGA Masterchef XL: state-of-the-art fornuis voor culinaire topprestaties.

keuken

Lofra Professional

Een nieuw en aantrekkelijk fornuis, de Professional 190.60 van Lofra, is van Italiaans design een weldaad voor het oog.

CONTACT
Bijdorp-Oost 16
2992 LA Barendrecht
0180647000
info@denardi.nl
www.denardi.nl/
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
keuken

Professional+ FX

Geïnspireerd door het populaire Professional ontwerp van Falcon: Professional+ FX fornuis. 

keuken

Falcon ELAN 90

De perfecte combinatie van klassieke schoonheid en compacte stijl van het Falcon ELAN 90 fornuis zeker aanspreken.

keuken

AGA Masterchef XL

AGA Masterchef XL: state-of-the-art fornuis voor culinaire topprestaties.

keuken

Lofra Professional

Een nieuw en aantrekkelijk fornuis, de Professional 190.60 van Lofra, is van Italiaans design een weldaad voor het oog.

keuken

Falcon Kitchener

Het originele Kitchener fornuis werd in 1830 gelanceerd door de oprichters van Falcon en zijn hedendaagse opvolger is weer een opvallende verschijning...

keuken

AGA Six-Four

Het bezitten van een AGA Six-Four fornuis geeft je een enorme flexibiliteit- zowel op kookgebied als bij het plaatsen van het fornuis.

keuken

Falcon Mercury 1000 Indigo

De prachtige Falcon Mercury Indigo blauw heeft alles in huis voor de echte kookliefhebber.

keuken

AGA Total Control (TC5)

AGA Total Control: Home to great cooking

keuken

AGA Total Control

AGA Total Control (TC3): Home to great cooking

keuken

AGA Dual Control

AGA Dual Control: home to great cooking

keuken

AGA City60

Altijd al een AGA willen hebben, maar nooit genoeg ruimte? De nieuwe AGA City60 biedt alles wat je verwacht van een AGA, maar in een kleinere verpakki...

keuken

Falcon Elise fornuis

Geïnspireerd door de beste Europese chefs, levert het Falcon Elise fornuis een professionele prestatie en de hoogwaardige uitstraling past daar prima...

keuken

Falcon fornuis Elise 90

De Elise 90: een smaller fornuis voor elke kookliefhebber. De traditionele fornuizen uit de Falcon-collectie zijn uitgebreid met een 90cm breed Elise ...

keuken

AGA Masterchef XL 90

De Rolls-Royce onder de fornuizen, AGA, komt met het een na het andere nieuwe fornuis op de markt. Het nieuwste model, de Masterchef XL 90.

keuken

Falcon Nexus fornuis

Koken is hot! Gezellig rond het fornuis hangen en kletsen, terwijl de lekkerste maaltijden worden bereid. Falcon introduceert daarom nu de Nexus.

keuken

AGA Dual Control Gas

AGA introduceert Dual Control fornuis op gas: veelzijdigheid ten top.

COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Bijdorp-Oost 16
2992 LA Barendrecht
0180647000
info@denardi.nl
www.denardi.nl/

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

25-10->163
26-10->303
27-10->208
28-10->221
29-10->215
30-10->228
31-10->91
1-11->95
2-11->27
3-11->49
4-11->55
5-11->18
6-11->27
7-11->80
8-11->97
9-11->93
10-11->33
11-11->49
12-11->36
13-11->634
14-11->224
15-11->49
16-11->127
17-11->63
18-11->66
19-11->45
20-11->119
21-11->50