Partner

DeNardi BV

DeNardi B.V. importeert de luxe fornuizen merken AGA, Falcon, La Cornue, Lofra en Rayburn naar Nederland en leveren deze aan de meeste keukenvakzaken in Nederland.

algemene informatie

Wij verkopen NIET rechtstreeks aan de consument. Werkend vanuit een no-nonse aanpak houdt DeNardi er de vaart behoorlijk in. Afhandeling van de bestellingen en contacten met de klant, geen tijd te verliezen. Dat is het voordeel en charme van een kleine organisatie, veel daadkracht, flexibiliteit en korte lijnen binnen de onderneming. De tevredenheid van onze klanten wordt zo geen moment uit het oog verloren.

Let op! Verkoop van onze producten geschiedt uitsluitend via ons dealernetwerk.

AGA

De AGA speelt al ruim 70 jaar een centrale rol in keukens door gebruik te maken van het traditionele principe van warmteopslag. Het merk heeft dan ook een welverdiende reputatie voor uitmuntend koken opgebouwd. Tegenwoordig is de AGA nog steeds geliefd in vele keukens. Deze speciale fornuizen worden niet in massa geproduceerd en worden nog altijd in dezelfde gieterij vervaardigd volgens dezelfde technieken als 70 jaar geleden.

Het bekende gietijzeren fornuis met warmte-opslag is een wereldwijd geliefd ontwerp, waarbij het merk inmiddels een typenaam is geworden. Het ontwerp is elegant en simpel en is altijd geproduceerd van hergebruikt materiaal, voornamelijk oud ijzer.

Tegenwoordig is onze maatschappij zich veel meer bewust van het afvalprobleem en de noodzaak tot hergebruik. De AGA heeft niet alleen een veel langere gemiddelde levensduur dan traditionele fornuizen en andere huishoudelijke apparatuur, maar bovendien bestaat het fornuis voornamelijk uit hergebruikt ijzer, zoals oude auto-onderdelen, buizen en goten. 

Voor meer informatie over de AGA bezoek ook eens de website: www.agaliving.nl.

Falcon

Falcon fornuizen kennen een lange en rijke geschiedenis. Zo is het eerste Falcon fornuis, de Kitchener, bijvoorbeeld ontwikkeld en gebouwd in 1830 op dezelfde grond waar de huidige fabriek huisvest. Falcon heeft zich in de ruim 180 jarige geschiedenis ontwikkeld tot een geliefd merk over de hele wereld. Sinds de ontwikkeling en fabricage van de eerste Kitchener, welke nog steeds wordt aangeboden, is Falcon altijd trouw gebleven aan zijn merkwaarde en staat vakmanschap hoog in het vaandel. 

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: http://www.falconworld.com/nl/

Lofra

Al meer dan een halve eeuw bouwt Lofra hoogwaardige fornuizen. Het van origine Italiaanse merk is gevestigd in het pittoreske Torreglia in het noorden van Italie.

Lofra biedt een exclusieve lijn professionele design apparatuur voor de consument. De verschillende type fornuizen bieden alles wat een kookliefhebber thuis wilt hebben. De robuuste uitstraling van de Lofra fornuizen, gecombineerd met de fraaie lijn, maakt de keuze van de nog steeds groeiende groep kookliefhebbers eenvoudig.

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website

artikelen

AGA Six-Four

Het bezitten van een AGA Six-Four fornuis geeft je een enorme flexibiliteit- zowel op kookgebied als...

AGA Dual Control

AGA Dual Control: home to great cooking

Toon alle 16 artikelen
collecties
DeNardi BV heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Bijdorp-Oost 16
2992 LA Barendrecht

0180647000


RECENSIES
CONTACT
Bijdorp-Oost 16
2992 LA Barendrecht

0180647000