Falcon Elise fornuis

Geïnspireerd door de beste Europese chefs, levert het Falcon Elise fornuis een professionele prestatie en de hoogwaardige uitstraling past daar prima bij.

Levendige kleuren Falcon Elise fornuis

Of u nu voor het model van 110cm of van 100cm kiest, er zijn acht karakteristieke kleuren waaruit u kunt kiezen – van het meer traditionele Gloss Black, White of Stainless Steel tot het gedurfde Orange of Cherry Red en het ingetogen Chocolate, Cream of China Blue. Laat uw fornuis er uitspringen met een levendige kleur of laat het opgaan in de achtergrond met een wat ingetogener tint. Welke uitstraling u ook kiest en ongeacht de stijl van uw keukenkastjes, er is altijd een fornuis van Elise dat bij uw smaak past.

Flexibel koken in de oven

Alle modellen zijn met de multifunctionele oven van Falcon uitgerust – de droom van elke kok met zijn zeven functies om elk gerecht te kunnen bereiden, van krokante pizzabodems op een luie zaterdagmiddag tot het gratineren van de pasta voor de kinderen na school. De Elise kan alles aan.

Extra voordelen Falcon Elise fornuis

Alle Elise fornuizen hebben een heteluchtoven, Handyrack, opberglade voor bakplaten (110cm) en twee-standen uittrekgrill en een klasse A energie-efficiëntie om de gebruikskosten laag te houden. De gas-elektromodellen worden ook nog eens geleverd met professionele gietijzeren pannendragers, meervoudige branders, wokring voor het bereiden van Aziatische gerechten en druk-en-draai-ontsteking voor gebruiksgemak. Voor extra veiligheid is het elektrische fornuis met restwarmte-indicatoren uitgerust – ideaal voor gezinnen met kleine kinderen.

Profielfoto van DeNardi BV
DeNardi BV
Bijdorp-Oost 16, 2992 LA  Barendrecht