string(1) "p"
Profielfoto van Essecookers & Stoves Nederland
Essecookers & Stoves Nederland
Weldaad 15, 5431 SM Cuijk
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Esse Cooker en fornuizen

ESSE Cookers en Fornuizen. Ze zijn er op hout, gas en elektrisch. Zuinig en gebruiksvriendelijk en een uitstraling die je nergens tegenkomt.

Esse

In steeds meer huizen treft men tegenwoordig de gezelligheid van een echte ESSE Cooker aan. Al vanaf 1854 wordt in Engelse boerderijen en country houses gekookt met deze comfortabele kwaliteits kook- en bakoven. ESSE Cookers brengen sfeer en warmte in uw huis.

Een ESSE Cooker bestaat uit een ‘normale’ kookplaat, waarop u net als op andere fornuizen het eten kunt bereiden. Het bijzondere van de ESSE zijn de twee ovens: een kookbakoven, waarin men aardappelen, vlees en groenten kookt en braadt. Door de indirecte warmtecirculatie blijven de smaak en de sappen in het eten optimaal bewaard. De tweede oven is de zogenaamde sudderoven. Ideaal voor een sudderlapje, maar ook om ’s ochtends de aardappelen en groente in te zetten, zodat u meteen aan tafel kunt als u na een dag hard werken thuis komt. Deze manier van koken is ook nog eens heel gezond door het grote behoud van vitaminen en smaakstoffen in de voeding.


Ziet u zichzelf al een heerlijk diner bereiden in uw huis op het platteland of uw karaktervolle woning in de stad? Waan uzelf in een echte Engelse boerderij omringd door landerijen met grazende schapen en speelse schaapshonden. Beleef de sfeer van weleer, ruik de geur van verse groente en het gebakken brood.

Kom gerust eens langs bij ESSE Cookers Nederland en proef de stijl, ervaar het gemak, maar vooral krijg het gevoel bij de enige echte ESSE Cooker. Want eenmaal geproefd aan deze cooker, wilt u nooit meer iets anders!

Ook de nieuwste modellen zijn aanwezig in onze showroom zoals bijvoorbeeld het model 990 met drie ovens en het schoonste fornuis ter wereld met een Co2 uitstoot van 0,01%.
En wat denkt u van de 990 op inductie met 4 ovens en een 5 pit inductie kookplaat.
Bij ESSE gaat men met de tijd mee maar dit wel met behoud van de traditionele waardes.