Foto: Boretti-opent-met-Bossche-ondernemer-Boretti-Experience-Center-Den-Bosch

Boretti opent met Bossche ondernemer Boretti Experience Center Den Bosch

Boretti en Danny Snijders slaan de handen ineen en richten een Boretti Experience Center op in de Ridderstraat 3a in hartje Den Bosch.

Boretti, bekend van binnen- en buitenkeukens van hoogwaardig Italiaans design, en Danny Snijders, bekende Bossche advocaat en sinds kort ook eigenaar van wijnbar Dolce Far Niente, slaan de handen ineen en richten een Boretti Experience Center op in de Ridderstraat 3a in hartje Den Bosch.

Boretti: Italian Culinary Lifestyle merk

Ruim 25 jaar geleden is Boretti begonnen met het unieke Italiaanse design en de Italiaanse lifestyle naar Nederland te brengen. Boretti staat voor hoge waarde, design en de ‘passione in cucina’, de voorliefde voor de Italian Culinary Lifestyle.

In Italië draait het leven om smaak: unieke producten en smaakvolle ingrediënten. De match met de nieuwe wijnbar Dolce Far Niente, en Italië-liefhebber Danny Snijders, was dus gemakkelijk gevonden.

Sterker door samenwerking

Het Boretti Experience Center Den Bosch opende zaterdag 4 december jl. haar deuren, en zal de wereld van het samen Italiaans culinair genieten ook in Den Bosch gaan brengen. Onder begeleiding van kok Jordy worden er ter plekke de lekkerste culinaire hapjes bereid.

“Door de samenwerking met Danny Snijders en zijn wijnbar Dolce Far Niente kunnen we de Italian Culinary Lifestyle, het samen smaakvol genieten, nog dichter naar de consument brengen” aldus Matthijs Wilhelmus, Head of Marketing van Boretti.

“Boretti en Dolce Far Niente versterken elkaar, en vullen elkaar goed aan. In Den Bosch weten mensen wat genieten is, en wie geniet er niet van de schoonheid van Italiaans design en echt goede wijn?” vult Danny Snijders, Snijders Advocaten en wijnbar Dolce Far Niente, aan.

Diverse producten van Boretti zullen verkrijgbaar zijn – denk aan wijnklimaatkasten, barbecues en buitenkeukens maar ook Boretti accessoires - aangevuld met geselecteerde wijnen en aanverwante producten uit het assortiment van Dolce Far Niente.

Meer informatie: www.boretti.com

Reacties