AGA Six-Four

Het bezitten van een AGA Six-Four fornuis geeft je een enorme flexibiliteit- zowel op kookgebied als bij het plaatsen van het fornuis.

AGA Six-Four fornuis

Six-Four is snel, krachtig en makkelijk te bedienen en hij is ontworpen om bijna overal in jouw keuken te passen - tussen standaard keukenkastjes, tegen een muur of zelfs in een kookeiland.

Je kunt kiezen tussen zes gasbranders of een keramische kookplaat met zes kookzones, gecombineerd met drie ovens - een krachtige conventionele oven, een sudderoven, een heteluchtoven en een gescheiden keramische grill. De Six-Four is ideal voor alle kookstijlen, en kookt net zo gemakkelijk een uitgebreid diner als een snelle snack tussendoor.

AGA Six-Four fornuis gas

Met zes hoogwaardige branders, waaronder een krachtige wokbrander van 4,5 kW en een unieke regelbare brander van 5 kW. De branders van de S-Serie Six-Four op gas zijn uitgerust met vlambeveiligingsinrichtingen (FFD's). Dat betekent dat de gastoevoer automatisch wordt afgesloten als de vlam onverwachts uitgaat.

AGA Six-Four fornuis keramisch

De keramische kookplaat is eenvoudig te gebruiken, gemakkelijk schoon te maken en aangenaam ogend, en leent zich uitstekend voor het bereiden van allerlei gerechten, van smakelijke roereieren tot verrukkelijke roerbakschotels, met keer op keer typische AGA-resultaten om van te watertanden.

AGA Six-Four fornuis Classic

Deze speciale uitvoering van de S-Serie AGA is een conventioneel fornuis dat aan en uit kan worden gezet. Het is uitsluitend verkrijgbaar in klassiek crème.

Roerbakken
Voor de beste roerbakgerechten is een intense, geconcentreerde hitte nodig. De AGA kookplaat doet dit uitstekend. De AGA warmt de olie snel en gelijkmatig op en zorgt dat deze heet blijft zodat je in enkele minuten perfecte roerbakgerechten bereidt.

AGA is multifunctioneel
Van bakken tot roosteren en van grilleren tot roerbakken, een AGA is als het ware tien apparaten in één, die stuk voor stuk perfect functioneren. Zet de broodrooster, de broodbakmachine, de magnetronoven, de grill en de elektrische sudderpot dus maar weg en geniet van de unieke veelzijdigheid van de AGA...

Bakken
Net als een traditionele bakstenen bakkersoven straalt de AGA een gelijkmatige warmte uit die niet schadelijk is voor voedsel. Hierdoor is de AGA ideaal voor het bakken van lichte gebakjes, heerlijk vochtige taarten en broden met een authentieke smaak.

Bakken met de koekenpan
De intense warmte van de AGA-kookplaat is uitstekend voor het dichtschroeien van lapjes vlees, zodat de sappen niet ontsnappen en het vlees zijn natuurlijke smaak behoudt. En door de verstelbare warmtestand kun je je biefstuk en karbonade precies bereiden zoals jij het lekker vindt. Bakken op de AGA is snel en beheersbaar, zodat het eten van buiten knapperig en van binnen mals is. Niet klef. Niet vettig. Gewoon altijd perfecte resultaten.

Grillen
Ja, grilleren kan ook met de AGA. In de braadoven kun je spek, biefstuk, tomaten en koteletten grilleren. De stralingswarmte van deze oven is te vergelijken met een houtskoolgrill en produceert gerechten die van buiten knapperig en van binnen sappig zijn.

Stoven
De sudderoven van de AGA helpt je stoofschotels met een vollere, rijkere smaak te bereiden. Dankzij de gelijkmatige, zachte warmte zonder vervelende hete plekken hoeft u niet eens regelmatig te roeren. Nee hoor, laat je stoofschotel gerust urenlang of zelfs de hele nacht in de AGA sudderen. Je hebt dan je handen vrij om je te concentreren op gerechten die meer aandacht vereisen.

Stomen
De sudderoven is ook uitermate geschikt voor het stomen van vis of een pan wintergroenten. Er blijven geen geurtjes of stoom in de keuken achter. Gewoon vers, gezond eten met weinig moeite.

Braden
De braadoven van de AGA heeft geen open vlam of felstralende elementen die het eten uitdrogen. Perfect braden gaat dus gemakkelijk en snel. De stralingswarmte kookt het eten gelijkmatig gaar zonder dat het al te veel slinkt. Ben je in tijdnood, vertrouw dan gerust op de AGA: een kalkoen van twaalf kilo is na drie en een half uur al gaar.

Sudderen
In de sudderoven kun je gerechten urenlang of zelfs een hele nacht laten sudderen. De zachte warmte levert de beste resultaten op voor soep, braad- of stoofschotels. En heb je je handen vrij voor andere gerechten of voor gezelligheid met familie of vrienden.

Profielfoto van DeNardi BV
DeNardi BV
Bijdorp-Oost 16, 2992 LA  Barendrecht