AGA City60

Altijd al een AGA willen hebben, maar nooit genoeg ruimte? De nieuwe AGA City60 biedt alles wat je verwacht van een AGA, maar in een kleinere verpakking.

AGA City60 - fornuis

De AGA-fornuis is slechts 60cm breed - dezelfde breedte als een inbouwfornuis of een standaard keukenkastje - en is uitermate geschikt voor kleinere keukens. Net als alle andere iconische AGA-fornuizen is de City60 vervaardigd uit gietijzer en wordt voor het koken gebruik gemaakt van stralingswarmte. Je eten wordt nog lekkerder doordat het vochtverlies minimaal is en de ingredienten hun smaak beter behouden.

De City60 heeft twee ovens voor bakken, braden en sudderen, en een kookplaat waarop u gerechten kunt koken en sudderen. Bovendien hoef je, dankzij de optionele programmeerfunctie, niet te wachten tot het fornuis is opgewarmd.

AGA-warmte

In de winter kun je in je keuken genieten van de onbeschrijflijk aangename AGA-warmte en in de zomer kun je je AGA City60 aanzetten wanneer je je fornuis nodig hebt en uitzetten wanneer je het niet nodig hebt. De AGA City60 is het bewijs dat je niet op het platteland hoeft te wonen, een hond hoeft te hebben of een landbouwer moet zijn om van een AGA te kunnen genieten.

Profielfoto van DeNardi BV
DeNardi BV
Bijdorp-Oost 16, 2992 LA  Barendrecht