Foto: oven.jpg

De professionele stoomoven voor thuis

December 2022. BORA staat voor innovatieve keukenoplossingen. Met de BORA X BO presenteren zij een universele stoomoven. Gezond koken is nu echt geen enkel probleem meer – Stomen tot in de perfectie

17 December 2022

BORA heeft altijd al gestaan voor innovatieve technologie en bewijst dit met haar nieuwste product. De BORA X BO is een echt multitalent – een combinatie van een afzuiging, stoomoven en oven met geïntegreerde reinigingsfuncties in één. Het is een stoomoven met professionele technologie voor thuis. De combinatie van professioneel premium design en eenvoudige bediening betekent puur kookplezier. De BORA X BO zorgt voor een revolutie in de wereld van koken en stomen. Met tal van innovaties en een onberispelijk design legt BORA de lat opnieuw hoger, gebaseerd op vijf baanbrekende kenmerken:

Schone lucht en helder zicht

Altijd vrij zicht: met de BORA X BO beschikt over unieke stoomafzuiging. Deze zuigt de stoom naar achteren en voorkomt dat er stoom ontsnapt als de ovendeur wordt geopend. De innovatieve geurfilter minimaliseert zelfs de sterkste geuren en zorgt voor schone lucht. De efficiënte LED-verlichting verlicht de BORA X BO perfect, op alle niveaus.

Eenvoudige bediening

De BORA X BO wordt bediend via een 19-inch touchscreen dat, indien nodig, ook kan worden gekanteld. Het touchscreen reageert eenvoudig op zachte aanrakingen, net als een smartphone. Talrijke vooraf ingestelde programma's en een intuïtieve gebruikersnavigatie maken koken gemakkelijk.

Eenvoudige reiniging

Dankzij de volautomatische reinigingsprogramma's zijn reiniging en onderhoud bijzonder eenvoudig en efficiënt. De recycleerbare reinigingscartridge is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de BORA X BO en garandeert een lange levensduur. De oven wordt vlekkeloos gereinigd, zonder enige inspanning.

Topprestaties

De BORA X BO stoomoven onderscheidt zich door zijn ultrasnelle opwarmtijd en zijn gelijkmatige gaar vermogen. De oven heeft diverse functies, zoals handmatig garen, automatisch garen of een van de speciale programma's. Maaltijden komen er perfect uit, zelfs wanner alle drie de niveaus tegelijk gebruikt worden.

Design

Het zwarte frame en het minimalistische design maken van de BORA X BO een kunstwerk in de keuken. Het display maakt gebruik van heldere icoontjes en integreert naadloos in het totaalbeeld.


Over het bedrijf

BORA, met hoofdzetel in het Opper-Beierse Raubling, verkoopt sinds 2007 met succes kookveldafzuigsystemen die, met behulp van een gepatenteerde technologie, dampen naar beneden afzuigen. De innovatieve productgroepen BORA Professional, BORA Classic, BORA X Pure, BORA Pure, BORA S Pure en BORA Basic worden wereldwijd in 60 landen verkocht.

De visie van Bora is „The End of Normal.“, een ware revolutie met als missie een leefkeuken met buitengewone producten te creëren die voor buitengewone ervaringen zorgt. De voordelen: de hoogwaardige systemen zijn doeltreffender dan conventionele afzuigkappen, zeer stil, energiebesparend en eenvoudig te reinigen. Ze maken in iedere keuken maximale designvrijheid met een vrij, onbelemmerd zicht mogelijk.

Met de focus op de keuken als centrale leefruimte gaf BORA in 2021 met de BORA X BO-stoomoven een nieuwe dimensie aan de innovatieve keukenapparaten en bracht het een bijpassende BORA multilade op de markt.

BORA ontving al in 2009 zijn eerste prijs tijdens de innovatiewedstrijd '365 Orte im Land der Ideen', gevolgd door de Deutsche Gründerpreis, Red Dot Awards, Plus X Awards, German Design Awards, Iconic Awards, German Brand Award, Good Design Awards, iF Design Awards enzovoorts.

 Meer info op www.bora.com/nl/nl/

Reacties