Foto: 65def54d421c4

De nieuwe Maris Modular:

een flexibele afzuigkap met opbergruimte en verlichting voor elke keukencontext

05 Maart 2024

Franke Home Solutions presenteert de Maris Modular afzuigkap, met een ontwerp dat zich aanpast aan elke keuken, compleet met dimbare verlichting voor de perfecte balans tussen gebruiksgemak en schoonheid. 

Bij het creëren van de ideale kookruimte is het belangrijk om functionaliteit en esthetiek even belangrijk te vinden. De tijd dat keukens enkel werden gebruikt om voedsel te bereiden, is voorbij. Vandaag zijn ze geëvolueerd tot de spil van het huis, de plek waar het hele gezin naartoe trekt om te ontspannen, te praten of te werken.

Afzuigkappen zijn een essentieel element in keukens, ze verwijderen geurtjes en zorgen voor efficiënte ventilatie. Maar naast hun functionaliteit kunnen ze ook een prachtig designelement zijn dat de uitstraling van de keuken verbetert. In de zoektocht naar een keuken die design en functie in balans brengt, heeft Franke de Maris Modular ontwikkeld, een afzuigkap die zich moeiteloos aanpast aan elke keukenruimte voor meer gebruiksgemak en schoonheid, en tegelijkertijd zorgt voor een schone, geurvrije omgeving waar het hele gezin graag tijd doorbrengt.

Franke's Maris Modular: de eerste modulaire afzuigkap op maat van elke keukenruimte

Met de Maris Modular afzuigkap, kun je een vleugje persoonlijkheid toevoegen aan de keuken en tegelijkertijd een flexibele oplossing creëren die volledig aan je behoeften voldoet. De afzuigkap past zich goed aan grote en kleine ruimtes aan en geeft je de optie om alleen de centrale 60cm afzuigkapmodule te installeren in keukens met beperkte wandruimte of om planken toe te voegen aan één of beide zijkanten om extra opbergruimte te integreren in grotere keukens.

Daarnaast doet Maris Modular geen concessies op het gebied van design en geeft het een moderne uitstraling aan je keuken met rookgrijs glas en matzwarte metalen frames voor een bijzondere en eigentijdse look die een vleugje verfijning toevoegt aan de keuken. 

Reacties