De 5 grootste misvattingen over Goedkope Keukens

Het kopen van een keuken kan een behoorlijke investering zijn. In de zoektocht naar betaalbare keukens komen veel misvattingen naar voren over goedkope keukens. Laten we enkele van deze ontmaskeren!

Goedkoop betekent slechte kwaliteit
Een van de meest voorkomende misvattingen is dat goedkope keukens altijd van slechte kwaliteit zijn. Dit hoeft absoluut niet het geval te zijn. Zo kopen we onze keukens bij Keukendepot slim in bij de grootste keukenfabrikant in Duitsland. Doordat we al jaren ervaring hebben met de inkoop van complete keukens, weten we precies waar we op moeten letten. Het resultaat is dat we jou de beste prijs voor je nieuwe keuken kunnen bieden. Maar hoe zit het dan met de kwaliteit? Bij Keukendepot staat de kwaliteit bij al onze keukens voorop. Dit wordt onderstreept door het GS-keurmerk dat de kwaliteit garandeert. Nog niet overtuigd? Op Trustpilot scoort Keukendepot een 4,7!

Met een goedkope keuken heb je een beperkte keuze
Een andere misvatting is dat goedkope keukens beperkte ontwerpmogelijkheden hebben. In werkelijkheid bieden veel leveranciers van goedkope keukens allerlei stijlen, kleuren en ontwerpen. Zo ook bij Keukendepot! Je kunt jouw voordelige keuken geheel naar eigen smaak samenstellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zandgrijze hoekkeuken met veel opbergruimte? Of een rechte betonlook keuken met industriële grepen? Bovendien kun je besparen op de prijs door dure materialen te vermijden. Denk bijvoorbeeld aan werkbladen van marmer, massief hout of natuursteen. In plaats daarvan hebben we bij Keukendepot producten met dezelfde uitstraling, voor een fractie van de prijs. Op deze manier heb jij een goedkope keuken die er alles behalve goedkoop uitziet!

Een goedkope keuken is moeilijk te installeren
Sommige mensen denken misschien dat goedkope keukens moeilijker te installeren zijn dan duurdere opties. Het tegendeel is waar! Bij Keukendepot streven we ernaar om jouw keukenplaatsing zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom worden onze keukens volledig voorgemonteerd geleverd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het in elkaar zetten van de keukenkasten en -laden: dit hebben wij al voor je gedaan. Om je nog meer te helpen, hebben we een aantal handige montage video’s. Zo kun je jezelf optimaal voorbereiden op de plaatsing van je nieuwe keuken. Laat je de montage liever door een professional doen? Ook dat is mogelijk bij Keukendepot.

Goedkope keukens hebben een korte levensduur
Een veelgehoorde zorg is dat goedkope keukens een kortere levensduur hebben dan duurdere alternatieven. Een keuken koop je niet dagelijks, dus je wilt er zo lang mogelijk plezier van hebben. Check daarom altijd even de garantievoorwaarden. Omdat Keukendepot een CBW erkende winkel is, heb je standaard 2 jaar garantie. In aanvulling op deze garantie bieden wij 10 jaar garantie op keukenmeubelen en werkbladen. De garantie voor de apparatuur kan oplopen tot wel 5 jaar. Wat ook bepalend is voor de levensduur, is hoe goed je de keuken onderhoudt. Maak je werkblad, inductiekookplaat, koelkast en andere onderdelen altijd goed schoon na gebruik. Zo kan het hele gezin zorgeloos genieten van de nieuwe keuken!

Een goedkope keuken heeft verborgen kosten
Ten slotte vrezen veel mensen dat goedkope keukens uiteindelijk duurder zullen uitvallen vanwege verborgen kosten. Dagelijks spreken wij consumenten die meerdere keukenwinkels bezoeken op zoek naar hun droomkeuken. Niet altijd ervaren ze de helderheid en transparantie in keukenprijzen die Keukendepot wel kan bieden. Wat Keukendepot zo onderscheidend maakt, is dat al onze kasten en apparatuur individueel geprijsd zijn. Je hebt de keuze uit diverse apparaten- en accessoiresets, waardoor je het zo duur of goedkoop kunt maken als je zelf wilt. Het is maar net hoe veel luxe je wenst.

Kom naar Keukendepot voor een goedkope keuken van de beste kwaliteit
Hopelijk ben je nu wat meer gerustgesteld als je een mooie goedkope keuken hebt gevonden. Heb je al een kijkje genomen bij onze goedkope keukencollectie? Je kunt dit op onze website doen, maar je bent ook van harte welkom in één van onze showrooms om de keukens in het echt te zien. Daarnaast staan onze keukenadviseurs klaar om je een vrijblijvend keukenadvies te geven, inclusief 3D-ontwerp. Maak hier direct een afspraak. Tot snel bij Keukendepot!