Foto: Dekker_composiet

Composietsteen in 2024: Veelzijdig in kleur

Zo veelzijdig als composietsteen is in het gebruik, zo veelzijdig is ook het kleurenpalet bij Dekker Zevenhuizen.

11 December 2023

Het familiebedrijf heeft weer vier nieuwe kleuren opgenomen in zijn collectie Evora® Quartz die het perfecte bewijs daarvoor vormen. De nieuwe kleuren passen dan ook perfect bij de nieuwe Rock Nature trend en krijgt je keuken een robuuste, maar ook die natuurlijke look die je zoekt!

Van fijne ader tot chique edelstenen

Tempest Grey is een grijstoon met een vrij ingetogen karakter, en desondanks Celeste White wit van kleur is, geeft het juist een warm gevoel door zijn bruine ondertonen. Beide van deze kleuren hebben een kalm uiterlijk en zijn kenmerkend met een fijne ader. Poseidon daarentegen is juist veel expressiever, met een zichtbare witte ader in het donkerbruine steen. En Stellata, ook met een expressieve witte ader, is een donkergroene kleur die je zelfs doet denken aan chique edelstenen. Alle kleuren komen met een hoogglans afwerking die de vier kleuren zelfs nog luxer maakt.

Hygiënisch

Een composietstenen keukenwerkblad is gelukkig niet alleen mooi, maar ook heel praktisch. Omdat het grotendeels uit kwarts bestaat, is het keukenwerkblad niet poreus. Eenvoudig in onderhoud en geen ophopend vuil in je keukenblad. Heel hygiënisch, dus!

Meer van Dekker Zevenhuizen
Reacties