Foto: Wonennl-Bokmerk

Bokmerk lanceert Bokline: Luxe, functionele en slimme aluminium profielsystemen voor elke ruimte

Met subtiel ingebouwde LED-verlichting en compatibiliteit met smart home-oplossingen, biedt Bokline een breed scala aan eenvoudig te bevestigen accessoires voor een perfect afgewerkt interieur.

02 Juli 2024

Bokmerk, bekend van de aluminium gepoedercoate achterwanden en accessoires, lanceerde begin dit jaar een nieuwe productlijn: Bokline. Een hoogwaardig aluminium systeemprofiel dat een breed scala aan accessoires biedt, die eenvoudig aan het profiel bevestigd kunnen worden. Hiermee combineert Bokline functionaliteit met luxe in elke ruimte van het huis, van de keuken en badkamer tot de woonkamer en slaapkamer.

Bokline kenmerkt zich door subtiel ingebouwde en dimbare LED-verlichting, uitgerust met de geavanceerde Emotion-technologie. En Bokline is niet alleen esthetisch aantrekkelijk en functioneel, maar ook slim. Het systeem kan eenvoudig gekoppeld worden aan smart home-oplossingen, waardoor gebruikers de verlichting en andere functies eenvoudig kunnen bedienen via hun smartphone of spraakgestuurde apparaten.

Bokline biedt een uitgebreid assortiment aan accessoires. Het modulaire kastensysteem is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Andere accessoires kunnen eenvoudig met één klik aan het profiel bevestigd worden. Zoals aluminium planchetten in lage en hoge varianten, een tablethouder voor het veilig opbergen van mobiele apparaten en diverse houders voor messen, bekers, keukenrollen en wijnglazen.

Marcel Bok, eigenaar van Bokmerk, is enthousiast over Bokline: "Het zijn de ‘finishing touches’ die perfect bij Bokmerk passen. "Met de introductie van Bokline zet Bokmerk een stap verder in het creëren van de ultieme sfeerbeleving in huis. “Met de combinatie van luxe aluminium gepoedercoate achterwanden, Jung schakelmateriaal en het veelzijdige Bokline-systeem biedt Bokline het laatste puzzelstukje voor een perfect afgewerkt interieur.”

Meer van Bokmerk
Reacties