Foto: PIGB_010923_BLANCO_ADRIA_pic1

BLANCO ADIRA

De nieuwe serie BLANCO ADIRA spoeltafels voegt drie aantrekkelijke modellen toe aan het uitgebreide portfolio van BLANCO.

10 Oktober 2023

Ze overtuigt met functionele eigenschappen en vele toepassingsmogelijkheden in de moderne keukenplanning.

BLANCO ADIRA maakt optimaal gebruik van de ruimte en vergemakkelijkt vele werkprocessen in de keuken. Hier komt uitstekende functionaliteit in een modern design samen met veel flexibiliteit. Om de planning te vereenvoudigen, zijn de versies BLANCO ADIRA 45 S, BLANCO ADIRA 6 S en BLANCO ADIRA XL 6 S verkrijgbaar voor verschillende kastafmetingen en vereisten - telkens ook met een "F"-modelvariant voor inbouwinstallatie. Bij de BLANCO ADIRA 6 S en 6 S-F kan ook een praktische multifunctioneel inzetbakje worden gebruikt, die ook bij de afvalsystemen BLANCO SELECT II en FLEXON II past.

BLANCO ADIRA scoort niet alleen punten in functionaliteit. De prachtige Silgranit® tinten variëren van koffiebruin en energiek zwart tot romig tartufo en warm vulkanisch grijs. BLANCO ADIRA past dus harmonieus tot contrasterend in bijna elke keukenomgeving. Silgranit® laat al zijn visuele en praktische troeven zien. Het steenachtige oppervlak voelt heerlijk zacht aan, gaat mooi op in de omringende materialen van een BLANCO UNIT en straalt tijdloze elegantie uit met zijn matte look.

Meer van Blanco
Reacties