Foto: 266592.jpeg

Geïntegreerd muzieksysteem voor in iedere keuken

Harman/kardon MaestroKitchen: Hoe een verhuizing inspiratie bood voor innovatie.

Een eeuwige strijd komt tot een einde: Wel een uitgebreid muzieksysteem voor in de keuken, maar geen zichtbare kabels, speakers en subwoofer. Harman/kardon introduceert het MaestroKitchen 100™ muzieksysteem dat in iedere bestaande of nieuwe keuken subtiel kan worden ingebouwd. Vanaf het verfijnde full colour bedieningspaneel kan iedereen zijn favoriete muziek kiezen op de FM radio, digitale radio en CD speler of via de meegeleverde Docking vanaf de iPod/MP3 speler en USB stick. En de twee speakers en de subwoofer? Die spelen verstoppertje achter de kastjes.

Maestro!
De keuken is de centrale plek in huis geworden waar sfeer en quality time centraal staan. Muziek speelt hier een belangrijke rol in, maar een radio of stereotoren kan het zorgvuldig uitgekozen interieur behoorlijk verstoren. Dit was dan ook de reden voor harman/kardon om een systeem te ontwikkelen dat aan ieders wensen voldoet, van design en afwerking tot aan de keuze van de geluidsbron. Wat er ook op het menu staat, de muziek is altijd geslaagd.

Toprecept
Harman/kardon is het merk waar wetenschap en passie voor muziek onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daarom maakt zij gebruik van ingenieuze wetenschappelijke methodes om kristalhelder geluid te reproduceren. Deze passie is niet alleen hoorbaar, maar ook zichtbaar. Design speelt namelijk een even zo grote rol. Zo zijn de beroemde Soundsticks van harman/kardon al 10 jaar van grote waarde voor het Museum of Modern Art en werd het MaestroKitchen systeem onlangs bekroond met een “red dot award: product design 2011”.

Met stip
De prestigieuze “red dot award” is een kroon op het werk van harman/kardon. Deze internationale designcompetitie is gericht op bedrijven die zichzelf willen en durven te onderscheiden door design. Een onafhankelijke en gespecialiseerde jury beoordeelde het harman/kardon concept op basis van het ontwerp, de kwaliteit en het innovatieve karakter.

Het harman/kardon MaestroKitchen muzieksysteem is uitsluitend verkrijgbaar in keukenspeciaalzaken voor € 1.799,-. Voor meer informatie kijk op
www.harmankardon.nl/maestrokitchen.

Publicatiedatum: 19 mei 2011

Reacties