Revolutie in luchtreiniging

PlasmaMade® filter verwijdert niet alleen keukenlucht, maar ook pollen en bacteriën.

De PlasmaMade is een gepatenteerd recirculatiefilter dat zonder warmteverlies gegarandeerd afrekent met nare geurtjes, rook, vet, pollen, virussen, schimmels, allergenen en bacteriën in huis.

Het elektronische PlasmaMade® luchtfilter is een Nederlands product!

Het luchtreinigingsapparaat bestaat uit een rond filter, welke onzichtbaar in de afvoerbuis van de afzuigkap wordt geplaatst en geen uitgang naar buiten nodig heeft. Het filter is speciaal ontwikkeld voor het zuiveren van kookgeuren, pollen, allergenen, vet en andere grover verontreinigingen zoals sigarettenrook en zweetlucht. Bij inschakeling van de afzuiging wordt de luchtstroom in beweging gebracht. De luchtstroom wordt in het PlasmaMade-airfilter geblazen en gedetecteerd door een sensor, die het filter volledig auotomatisch in- of uitschakelt. De luchtstroom en daarin een hoeveelheid verontreinigde lucht wordt door de juiste hoeveelheid plasma efficiënt gereinigd tot wel 1000m3. 

Aangebrand vlees, vetlucht en andere kookgeuren zijn in no time verdwenen. Wat rest is de lucht die schoner is dan in een bos. Het systeem zorgt ervoor dat huishoudens veel energie kunnen besparen. Een gezin blaast elk jaar zo'n 200 euro naar buiten. Dit mag binnen nu en een aantal jarenin veel Europese landen niet meer.

Wat ook mooi aan deze vinding is: het filter kan gebruikt worden in nieuwe kappen, maar ook als upgrade voor bestaande kappen. De consument kan het filter zelf plaatsen, ook wanneer je niet echt technisch bent aangelegd. oom dat is de kracht van het product.    

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.plasmamade.nl