Verschillende soorten PlasmaMade E-Filters

Een PlasmaMade E-Filter is beschikbaar voor bijna iedere afzuigkap!

De plasmafilters zijn in de afgelopen jaren snel omhoog geklommen in de keukenwereld. Voor de plasmafilters waren er koolstoffilters, steeds meer keukens schakelen om naar een plasmafilter. De reden hiervan is omdat de plasmafilter veel langer meegaat dan een koolstoffilter. Een bijkomend voordeel is dat de plasmafilter niet alleen de geuren filtert maar ook de pollen, fijnstof, allergenen, bacteriën, en virussen

PlasmaMade E-Filters

Ben je een nieuwe keuken aan het plaatsen en heb je een nieuwe afzuiginstallatie nodig of is uw huidige afzuigsysteem aan vervanging toe? De PlasmaMade E-Filter is het antwoord op jouw vraag! PlasmaMade heeft drie verschillende Air Filter modellen in het assortiment, namelijk de GUC1212, GUC1214 en GUC1314. Lees hieronder alles over de PlasmaMade E-Filter.

Ontwerp

De GUC1212 en de GUC 1214 zijn speciaal ontworpen voor in de afzuigkappen. Dit betekent dat de filters in bijna iedere afzuigkap passen. Met de PlasmaMade E-Filter hoeft er geen afvoer meer naar buiten gemaakt te worden. De lucht wordt in de afzuigkap gezogen en vervolgens gerecirculeerd, waarna deze terug in de woning wordt geblazen.

De GUC1314 is speciaal ontworpen voor kookeilanden en zelfstandige units met geïntegreerde afzuiging. Bij dit product heeft u ook geen afzuigkap meer nodig, deze kan geïnstalleerd worden in een keukeneiland. Met dit ontwerp kunt u uw keuken inrichten op de manier hoe u het maar wilt, terwijl alle voordelen, zoals filtering en recirculatie blijven.

Plasma technologie

De plasma technologie van PlasmaMade is verantwoordelijk voor het vernietigen van alle geuren in uw lucht. Dit wordt gedaan doormiddel van een ESD-filter. De ESD-filter (elektro statische ontlading) met een speciale glasvezel laag wordt ingezet om grove verontreinigingen te vernietigen. Deze combinatie versterkt elkaar en zorgt voor een optimale werking.

Koude verbranding

Binnenin de PlasmaMade E-Filter worden de geuren, fijnstof, allergenen en andere ziekteverwekkers in de woning geëlimineerd. Dit gebeurt binnenin de PlasmaMade E-Filter doormiddel van een hoogspanningsveld. Deze techniek heet dan ook de koude verbranding.

Geïnteresseerd in één van de plasmafilters? Klik hier voor meer informatie: www.plasmamade.com/air-filters