PlasmaMade E-Filters: Innovatieve Oplossing voor Schonere en Gezondere Lucht

De PlasmaMade E-filter is een revolutionair recirculatiefilter

PlasmaMade E-Filters: Innovatieve Oplossing voor Schonere en Gezondere Keukens

Al sinds de introductie in 2013 heeft PlasmaMade de toon gezet in de wereld van keukenventilatie met zijn revolutionaire E-Filter. Dit geavanceerde filter, specifiek ontworpen voor gebruik in afzuigkappen, (ook de downdraft), binnen de keukenbranche, vertegenwoordigt een ware mijlpaal in luchtzuiveringstechnologie. Na jaren van zorgvuldige ontwikkeling biedt het PlasmaMade E-Filter een ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties die de norm herdefiniëren.

De PlasmaMade E-filter is een revolutionair recirculatiefilter dat gebruik maakt van geavanceerde en gepatenteerde technieken om de lucht te reinigen. Het filter maakt onder meer gebruik van elektrostatische ontlading (ESD) om de lucht te reinigen. Hierdoor is het E-filter in staat geuren, allergenen, micro-organismen en vooral belangrijk fijnstof uit de lucht te filteren. Door de actieve werking van het filter raakt het niet verzadigd, blijft de kwaliteit constant en heeft het een levensduur van een keuken, zo’n 10-15 jaar. Tevens 97% recyclebaar, terwijl andere filters niet of nauwelijks biologisch afbreekbaar zijn. Uniek in de markt.

In tegenstelling tot conventionele methoden hebben de PlasmaMade E-Filters een opmerkelijk langere levensduur van gemiddeld 10 tot 15 jaar, een keukenleven lang. Deze duurzaamheid maakt ze niet alleen kostenefficiënter op de lange termijn, maar draagt ook bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk door minder frequente vervanging, is voor 97% recyclebaar en minder stookkosten.

Wat de PlasmaMade E-Filters echt onderscheidt, is hun vermogen om een breed scala aan luchtverontreinigingen effectief te filteren. Terwijl veel keukens vertrouwen op afzuiging naar buiten of koolstoffilters om kookgeuren te elimineren, biedt het PlasmaMade E-Filter een uitgebreide oplossing die verder gaat dan geurverwijdering alleen.

Dankzij de geavanceerde en gepatenteerde ESD-technologie gaan de E-Filters veel verder dan conventionele filters. Ze zuiveren niet alleen de lucht van kookgeuren, maar bieden ook bescherming tegen micro-organismen, allergenen en fijnstof. Uit onderzoeken blijkt dat deze verontreinigende stoffen schadelijk zijn voor de gezondheid van bewoners, vooral voor mensen met
luchtwegaandoeningen. Door de actieve werking van het filter raakt het niet verzadigd, blijft de kwaliteit constant.

Of het nu gaat om het neutraliseren van geuren, het vangen van bacteriën en schimmels, het verminderen van allergenen of het verwijderen van fijnstof, de PlasmaMade E-Filters staan garant voor uitmuntende prestaties op alle fronten. Ze bieden niet alleen een effectieve oplossing voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in de keuken, maar ze verleggen ook de grenzen van wat mogelijk is op het gebied van gezondheid en welzijn in huiselijke omgevingen.

Kortom, met de PlasmaMade E-Filters wordt niet alleen een nieuwe standaard gezet voor kwaliteit en prestaties in eliminatie van kookluchten, maar wordt ook een gezondere en schonere leefomgeving voor gebruikers gegarandeerd, terwijl er ook nog geld bespaard wordt. Ontdek vandaag nog het verschil dat PlasmaMade kan maken voor uw keuken.

Voor meer informatie bezoek ook onze website www.plasmamade.nl. Uiteraard kun je ook naar één van onze verkooppunten gaan.