Partner

aXiair B.V.

aXiair, dé specialist in afzuigkappen en luchttechnisch advies. Een zeer uitgebreid assortiment afzuigkappen en een kwaliteit van het hoogste niveau vindt u op onze zeer informatieve website www.axiair.nl  aXiair BV is een vooraanstaand producent en distributeur van design en maatwerk wasemkappen in de Benelux. De door aXiair op basis van vele jaren ervaring in haar programma geselecteerde afzuigkap, dampkap of wasemkap is altijd naar de nieuwste inzichten ontworpen en wordt met gebruikmaking van moderne technologie, hoge kwaliteit materialen, gedegen afwerking en vele exclusieve componenten veelal uitsluitend door aXiair of door gekwalificeerde fabrieken op het vakgebied van de keukenventilatie geproduceerd.

MEER TONEN

OM special edition

De OM Special Edition schuine wand afzuigkap van Elica kopen? De OM Special Edition wordt exclusief door aXiair geïmporteerd en geleverd onder het Elica

Productinformatie

Tot op heden bestond er geen wandschouw die zo compleet is als deze OM special edition. OM is zo puur als glas, zo krachtig als een vierkant en zo perfect als een cirkel. De ideale combinatie tussen abstract design en concrete prestaties, in staat om op een zeer verassende wijze de lucht te zuiveren. Door de vormgeving en de gebruikte materialen is deze afzuigkap niet de blikvanger van de keuken, maar het stralende middelpunt.

 

In recirculatie uitvoering wordt de OM geleverd met het innovatieve Long Life actieve-kool filter, dat gedurende 2 tot 3 jaar regelmatig kan worden uitgewassen en daarna eenvoudig geregenereerd in een (combi)oven.

 

Aanvullende informatie is verkrijgbaar via www.axiair.nl of stuur een email naar info@axiair.nl

 

Bekijk- en volg ons via Facebook www.facebook.com/axiair en http://www.pinterest.com/axiair/

 

 

AZA webwinkel.jpg

Meer lezen over
'OM special edition'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.