Partner

aXiair B.V.

aXiair, dé specialist in afzuigkappen en luchttechnisch advies. Een zeer uitgebreid assortiment afzuigkappen en een kwaliteit van het hoogste niveau vindt u op onze zeer informatieve website www.axiair.nl  aXiair BV is een vooraanstaand producent en distributeur van design en maatwerk wasemkappen in de Benelux. De door aXiair op basis van vele jaren ervaring in haar programma geselecteerde afzuigkap, dampkap of wasemkap is altijd naar de nieuwste inzichten ontworpen en wordt met gebruikmaking van moderne technologie, hoge kwaliteit materialen, gedegen afwerking en vele exclusieve componenten veelal uitsluitend door aXiair of door gekwalificeerde fabrieken op het vakgebied van de keukenventilatie geproduceerd.

MEER TONEN
algemene informatie

Bedrijfsprofiel/visie

 
 
aXiair BV is een internationaal georiënteerde Nederlandse fabrikant en im-/exporteur van kwalitatief hoogwaardige afzuigkappen; toonaangevend in Europa op het gebied van design, innovatie, duurzaamheid, kwaliteit en prestatie. Verplicht aan haar stand als de specialist op het gebied van wasemkappen levert aXiair de nieuwste modellen, trends en innovaties op het gebied van de afzuigkap.
 
aXiair biedt qua design, variatie in uitvoeringen, brede reeks van afmetingen en maatwerk mogelijkheden met haar steeds verder groeiende reeks exclusieve aXiair Domaplasma® afzuigkappen de beste oplossing voor veel afzuigkap- en afvoerproblemen en is voorloper op het gebied van energiebesparende afzuigkappen.

aXiair, en extrair afzuigkappen, in een sterk groeiend aantal modellen reeds standaard voorzien van diverse typen geïntegreerde en zeer innovatieve powered by Domaplasma® luchtzuiverings plasmafilters, zijn efficiënt, krachtig, vrijwel onderhoudsvrij, duurzaam, milieuvriendelijk en energiebesparend.

De door aXiair geproduceerde en exclusief op de Nederlandse markt gebrachte Domaplasma® plasmafilters verwijdert in hoge mate vrijwel alle kook- en bakgeuren, (maar ook virussen, micro-organismen, schimmelsporen, kiemen, pollen etc.)

Luchtzuivering en geurvernietiging met Domaplasma® worden reeds meerdere jaren met sterk toenemend succes toegepast in kookscholen, de Horeca, professionele grootkeukens en in diverse industrietakken zoals de voedselindustrie.  aXiair levert naast de sterk groeiende reeks van aXiair, Extrair en White-House producten, ook de volledige collecties van o.a. Faber en Elica, marktleiders op het gebied van de productie van design afzuigkappen..
 
       Klik hier en bezoek de webwinkel van aXiair, de afzuigkappen en luchtzuivering specialist
 
Voor meer informatie www.axiair.nl
 
Kijk en volg ons ook op facebook www.facebook.com/axiair en http://www.pinterest.com/axiair/
 
 
 
artikelen

Ontwerp uw eigen afzuigkap

Het gaat bij afzuigkappen inmiddels niet meer alleen om afzuigcapaciteit en functionaliteit. Is stan...

Elica Star

Een Star eiland afzuigkap van Elica kopen? De Star wordt exclusief door aXiair geïmporteerd en gele...

Toon alle 25 artikelen
collecties
aXiair B.V. heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Felland 5c
9753 TA Haren

0505346582


RECENSIES
CONTACT
Felland 5c
9753 TA Haren

0505346582