Foto: 276838

Swing: een afzuigkap met flatscreen look

Franke introduceert vernieuwde Swing afzuigkap.

Franke introduceert vernieuwde Swing afzuigkap.

Franke Kitchen Systems introduceert de geheel vernieuwde Swing, een stijlvolle afzuigkap met de looks van een flatscreen.

 

De Swing-afzuigkappen zijn ideaal voor wie een design statement in de keuken in roestvrijstaal en zwart of wit glas wil maken. Het bovenste, glazen gedeelte verbergt de filters. Twee halogeen spots van 20 Watt zorgen voor een sfeervolle verlichting in de keuken, een energiebesparende 10 Watt LED lichtbalk voor verlichting van het kookveld.

Opvallend detail is de ‘ghost’ bediening. Het bedieningspaneel op de afzuigkap is niet zichtbaar zolang deze niet gebruikt wordt. De bedieningsknopjes lichten blauw op als hij wordt aangezet. De Swing heeft drie filters voor extra vetfiltering en deze zijn vaatwasbestendig.

'Deze nieuwe versie van de Swing heeft een 3-fasen motor waardoor bij normaal gebruik tot 50% energie bespaard kan worden,' stelt Frans Colen, Marketing & Communicatie Manager bij Franke Nederland. 'De ambianceverlichting van de afzuigkap past daarnaast helemaal in de trend om een afzuigkap ook als verlichtingselement in de keuken te laten fungeren. Deze eigenschappen maken de Swing een vooruitstrevend model.'

Meer informatie: www.franke.nl.

Publicatiedatum: 9 december 2011

Reacties