Stil, stijlvol, Scholtès


Krachtige, stille afzuigkappen in een tijdloos design.

Krachtige, stille afzuigkappen in een tijdloos design.

De afzuigkappen in de nieuwe S3-designlijn van Scholtès vallen niet alleen op door hun fluisterstille werking. Dankzij het bijzonder stijlvolle design en de sublieme afwerking zijn het de blikvangers van elke keuken. Ook qua afzuigcapaciteit en bedieningsgemak scoren de afzuigkappen uitstekend. Dit alles maakt deze apparaten tot het toonbeeld van functioneel keukendesign dat 65786- HSE 159 (lores)gezien mag worden.

Ovaal staal

Het futuristische ontwerp maakt deze handgemaakte, roestvrijstalen eilandschouw tot een ware blikvanger. De ovale vorm herbergt alles wat je van een moderne, high-end afzuigkap mag verwachten, zoals een dubbele turbinemotor met een capaciteit tot 750 m³/u, twee roestvrijstalen vetfilters die uitwasbaar zijn in de vaatwasser, tiptoetsbediening voor vier snelheden en ledverlichting. Deze bijzondere kap van 150 cm breed heeft een adviesprijs van 6.999 euro.

Vlinderkap

In een oogopslag is te zien waaraan deze afzuigkap in spiegelglazen uitvoering haar naam dankt. De kap lijkt haar vleugels uit te slaan aan weerszijden van de roestvrijstalen middenkolom. Halogeenverlichting aan de zijkanten versterkt deze illusie. Een uniek ontwerp en een bijzondere constructie, en dankzij drie standen en een boosterfunctie ook nog eens bijzonder krachtig. De vlinderkap is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1.799 euro.

Glazen design

Elegantie aan de keukenmuur in roestvrijstaal met zwart of wit glas: deze glazen wandschouwen zijn een verrijking van zowel een stijlvolle, pianozwarte als een stoere, roestvrijstalen designkeuken. Ze bieden alle functionaliteit die een afzuigkap moet hebben en zijn door de opvallende, schuine kap een lust voor het oog. Beide versies hebben een adviesprijs van 1.299 euro.

 

Naast deze modellen bestaat de nieuwe S³-lijn van Scholtès uit nog een aantal blikvangers voor boven de kookplaat of het fornuis. Zo is er een wandschouw van 90 cm breed (HSD 98) uitgevoerd in roestvrijstaal of zwart glas, of in een combinatie van deze twee. Alle versies hebben een adviesprijs van 2.199 euro. De extra brede 120 cm-versie van deze wandschouw (HSD 128) is verkrijgbaar voor 2.399 euro. De roestvrijstalen blokschouw (HSB 99), met of zonder glas, heeft een adviesprijs van 1.599 euro.

Alle afzuigkappen uit de Scholtès S³-lijn zijn per direct verkrijgbaar bij de Scholtès-designdealers. Alle in dit bericht genoemde prijzen zijn incl. btw. Meer informatie over Scholtès op www.scholtes.nl.

AANBEVOLEN

Zorg voor goede afzuiging

Vervelende kookluchtjes in de keuken en de rest van het huis vermijden? Zorg voo...

Je keuken is pas echt af met een mooie en slimme afzuigkap

Afzuigkappen zijn tegenwoordig niet alleen mooi vormgegeven, maar ook nog eens h...

Goede afzuiging in de keuken

Een keuken dient zo snel mogelijk en zo goed mogelijk gelucht te worden. Niet om...

Afzuigkap werkblad Sintesi

De Sintesi is een inductie kookplaat met een geïntegreerde afzuiging. Deze comp...

Rvs afzuigkap

De Classic afzuigkap van Örnell

Advertentie