Foto: /282189.jpeg

Neff presenteert premium wandschouwkap airdeluxe

Wie denkt dat er op het gebied van afzuigkappen weinig design innovatie mogelijk is, heeft het bij het verkeerde eind.

Wie denkt dat er op het gebied van afzuigkappen weinig design innovatie mogelijk is, heeft het bij het verkeerde eind.

Inbouwspecialist Neff bewijst dit met de nieuwe wandschouwkap AirDeLuxe 110. De naam zegt alles: zowel op het gebied van prestaties als esthetiek brengt deze afzuigkap schoonheid en luxe in de keuken.

Zuinig door recirculatie 

De elegante kubus van roestvrij staal is bevestigd op een stijlvol zwart glazen paneel. Het zwarte paneel dient als een natuurlijk en gemakkelijk schoon te maken spatbord. Binnen in de kubus bevindt zich het Dual CleanAir recirculatie filtersysteem dat maar liefst 98% van de kookluchtjes neutraliseert waardoor alleen frisse, zuivere lucht overblijft. Dat is ruim 25% meer dan conventionele recirculatiesystemen en gelijk aan afzuigkappen met luchtafvoer. Dankzij zijn lage energieverbruik, draagt de AirDeLuxe wandschouwkap het 'Efficiënt met Neff' keurmerk.

Functioneel en aangenaam
Het innovatieve en energiezuinige LED lichtconcept verlicht het kookgedeelte perfect. Met de SoftLight-functie kan het licht gedimd worden om een warme en gezellige ambiance te creëren. De afzuigkap doet zijn werk heel stil, wat het gevoel van behaaglijkheid nog verder versterkt. En ook aan de montage is gedacht: met het nieuwe EASY-wandbevestigingssysteem van Neff monteert de kookliefhebber de afzuigkap snel en moeiteloos. De AirDeLuxe is meer dan een eyecatcher in de keuken. Het unieke, ergonomische Neff design, de optimale prestaties en maximale energiezuinigheid garanderen eindeloos kookplezier in een frisse omgeving.

Meer informatie www.neff.nl

Publicatiedatum: 18 april 2012

Reacties