Foto: 287391

Gutmann: krachtige plafondunit afzuigkap

Nieuwe plafond inbouwunit afzuigkap van Gutmann.

Nieuwe plafond inbouwunit afzuigkap van Gutmann.

Gutmann introduceert met Campo II 05 Em een nieuwe plafond inbouwunit met een inbouwhoogte van slechts zeventien centimeter, een interne motor en een vermogen van maar liefst 950m3/h. Campo II 05 Em is daarmee een opvallende innovatie in het programma van Gutmann. Het nieuwe model afzuigkap is compleet in het plafond geïntegreerd en wordt bediend met een luxe afstandsbediening, die tevens de externe motor aanstuurt.

 

Bewegingsvrijheid
Het voordeel van een plafondunit is de grote bewegingsvrijheid die hiermee in de keuken ontstaat. Door z’n stijlvolle design, past de Campo II 05 EM bovendien in iedere keukenstijl. Gutmann is zich bewust van het belang van een perfect werkend ventilatiesysteem in de keuken. Dat staat altijd voorop tijdens het ontwerp en de uitwerking van een afzuiginstallatie. Zo creëert Gutmann voor iedere keukensituatie de optimale oplossing!

Randafzuiging
De Campo II 05 Em heeft een uitsparing in de rand van de glasplaat (randafzuiging). Daardoor bouwt zich onder de plafondinbouwunit een luchtstroming op die naar de schouw is gericht. Door de thermiek stijgen de kookdampen op, worden onder de plafondinbouwunit opgenomen en afgevoerd.

Drie maten
Het nieuwe model is verkrijgbaar in drie maten (86, 96 en 116 cm breed en 54 of 66,5 cm diep). De luchtafvoer kan aan de zijkant of kopse kant worden gemonteerd. De maximale kanaallengte is zes meter, de maximale plafondhoogte twee meter zeventig. De inbouwunit kan tegen meerprijs ook als recirculatie worden uitgevoerd.

Meer informatie: www.gutmann-nederland.nl.

Publicatiedatum: 18 september 2012

Reacties