Foto: press_2013/gutmann-rvs-plafondinbouwunit.jpg

Gutmann inbouw-afzuigkap voor plafond

De Gutmann RVS plafondunit is nu nog compacter.

Een plafondunit met een inbouwhoogte van slechts 17 centimeter. Het blijft een kunststukje van de Duitse fabrikant Gutmann. Bovendien introduceert Gutmann twee additionele afmetingen van deze RVS plafondinbouwunit. Het meest compacte model is slechts 86 centimeter breed en 55 centimeter diep. Zo onopvallend was een afzuiginstallatie nog nooit!

De plafondunit van Gutmann neemt nauwelijks ruimte of zicht in beslag. Juist daarom kiezen steeds meer keukenbezitters voor dit kleine wonder. Met een stijlvolle afstandsbediening is de unit eenvoudig in werking te zetten. De dimbare halogeenverlichting brengt extra sfeer in de keuken.

Gutmann afstandsbediening.

Buiten het onopvallende en toch aantrekkelijke uiterlijk blinkt de RVS plafondinbouwunit ook uit in functionaliteit. Daarmee draagt het bij aan het kookcomfort. Neem bijvoorbeeld het metalen vetfilter dat maar liefst een vetopname van 98 procent haalt, waar de traditionele filters met moeite 70 procent halen. Net zo bijzonder is de afzuigcapaciteit van 950 m3. Beide eigenschappen garanderen een prettige atmosfeer in de keuken.

De RVS inbouwplafondunit van Gutmann is verkrijgbaar in drie motorvarianten: intern, extern of op basis van recirculatie. Breedtes zijn 116, 96 en 86 centimeter. Naar goed Gutmann-gebruik uiteraard allemaal met de hand gemaakt. Wie een afzuiginstallatie van Gutmann koopt, heeft een uniek product in de keuken.

Dit hoogstandje in de keuken is nu al verkrijgbaar vanaf € 2.700,- bij de Gutmann-dealers.

Meer informatie: www.gutmann-nederland.nl

Publicatiedatum: 2 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties