Foto: Boretti-afzuigkap-geel

Boretti kleurige keukenapparatuur

Voer voor fijnproevers met de kleurige keukenapparatuur Boretti


In een keuken draait alles om smaak. En over smaak valt wel degelijk te twisten. Maar dat hóeft niet, want de (inbouw)apparatuur, fornuizen en accessoires van trendsetter Boretti zijn er in élke denkbare kleur en daarmee voor elke smaak en keukenstijl. Een van de meest vrolijke en expressieve kleuren is geel; de kleur van de zon, van blij- en vrijheid. Het kleurenpalet is om op te vreten. Denk aan bananen en sinaasappels, maïs en citroen, kerrie en saffraan; geel brengt de zon in de keuken.

 

Rood, wit en groen; de kleuren van de Italiaanse vlag. Het land dat nog altijd toonaangevend is in fashion en design. Boretti heeft een passie voor Italiaans design: passione nella cucina. Als geen ander brengen zij kleur in de keuken. Zo kunnen hun fornuizen en (inbouw)apparatuur in maar liefst 236 RAL-kleuren geleverd worden. Van zeeblauw tot chocoladebruin, van pimpelpaars tot olijfgroen; geen kleur is te gek voor Boretti. Denk bijvoorbeeld aan een vrijstaand fornuis in okergeel in een verder rustige keuken. Of een fris citroengeel  kleurvlak van vier apparaten ingebouwd in een hoge kast. Dat zijn nog eens blikvangers! Boretti levert een compleet concept: van afzuigkap tot afvalbak, van koelkast tot koffieapparaat.

 

Vrijstaand fornuis Boretti

De semi-professionele, vrijstaande fornuizen uit de Linea Principale van Boretti zijn smaakmakers bij uitstek. In élke keuken, want de ovendeur is leverbaar in élke gewenste RAL-kleur. Alleen al in geel variëren de kleuren van fris citroengeel tot warm vanille. En dan is er ook nog keuze uit maar liefst drie verschillend vormgegeven ovenruiten: rechthoekig, panoramisch en gebogen. Qua maatvoering variëren de fornuizen van 60, 70, 80, 90, 100,120 tot maar liefst 150 cm breedte. En het maakt niet uit waar op gekookt wordt, gas, inductie of keramisch, want de fornuizen van Boretti worden geleverd met elke gewenste kookbron.

Een populair accessoire is de Fry-Top van Boretti, veel nagemaakt, maar nog altijd onovertroffen in kwaliteit en bakperfectie. De Fry-Top is een multifunctionele bakplaat waar verschillende gerechten op bereid kunnen worden. Doordat groenten, vis en vlees snel dichtschroeien, behouden de gerechten meer vocht en daarmee hun smaak.

- Verkoopprijs: v.a. € 2600,-

 

Afzuigkap Boretti

Afzuigkappen maken tegenwoordig deel uit van de keukenarchitectuur en zijn vaak blikvangers van formaat. Boretti biedt de mogelijkheid om haar afzuigkappen qua kleur exact af te stemmen op de kleur van het fornuis. Dat kan bijvoorbeeld bij deze wandafzuigkap van 90 cm breed. Dit model doet zijn werk vrijwel geruisloos, heeft vier standen en een naloopstand om nog even door te werken en zo ook de laatste kookluchtjes af te voeren om daarna automatisch uit te schakelen. Ook handig zijn de warmtesensor, de filterindicatie en randafzuiging. De warmtesensor die als het ware meedenkt met de kok. Worden er ineens twee pannen extra bijgezet die flink wasemen, dan schakelt de sensor automatisch naar een hogere stan. Of de soft-touch bediening, RVS vetfilters die gewoon in de vaatwasser kunnen en led-verlichting.

- Verkoopprijs: v.a. € 1010,-

 

Barista Boretti

Barista is een espressomachine waar Italianen warm voor lopen. De gemalen bonen erin, één druk op de knop en het grote genieten van een kleine espresso kan beginnen. Lekker pittig en vooral vers. Liever een cappuccino met gestoomde melk, of heet water voor de thee? Ook dat zet deze kleine krachtpatser van maar liefst 25 kilo con amore. De Barista heeft een waterreservoir van 2,9 liter, een koperen boiler met warmtewisselaar, stoompijpje en handige warmhoudplaat voor de kopjes. Verkoopprijs: € 1.725,- inclusief luxe accessoirespakket en persoonlijke uitleg.

 

Kijk voor meer informatie op: www.boretti.nl

 

Publicatiedatum: 3 oktober 2013

 

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties