Foto: Falmec_Futura-Angolo_B

Afzuigkap in de hoek

Misschien wel de meest voorkomende opstelling voor de keuken is de hoekopstelling.

Deze opstelling wordt vanwege zijn vorm ook wel een L-keuken genoemd. De praktische L-vorm past in vrijwel elke ruimte en biedt veel werk- en opbergruimte. Vaak wordt voor de kookopstelling gekozen voor de langste wand. Maar je kunt ook overwegen de kookplaat in de hoek te plaatsen. Op die manier heb je aan beide zijden van de kookplaat voldoende werkruimte. Wanneer je voor deze optie kiest, kies je ook voor een afzuigkap in de hoek.

Geborsteld rvs

Falmec heeft twee afzuigkappen in het assortiment die speciaal geschikt zijn voor een hoekkeuken met de kookplaat in de hoek. Zowel de Elios als de Futura Angolo zijn vervaardigd uit geborsteld rvs. Rvs is een materiaal dat heel goed past in een moderne of een industriële keuken, maar misstaat ook niet in een klassieke keuken.

Twee maten

Hoekafzuigkap Elios heeft een afmeting van 90 cm en is voorzien van een speciaal filter voor gebalanceerde afzuiging. De Futura Angolo meet 100 cm breed en heeft een metalen vetfilter dat eenvoudig uit te nemen en te reinigen is. Beide afzuigkappen worden geleverd met een koolstoffilter en zijn voorzien van led verlichting om een goed zicht op de pannen te hebben.

Meer informatie: Falmec

Meer van Falmec
Reacties