Keukeninspiratie: Novy Pure Line Pro design afzuigkap

De populaire Novy Pureline design afzuigkap is uitgebreid met de Pureline Pro afzuigkap.

De populaire Novy Pureline design afzuigkap is uitgebreid met de Pureline Pro afzuigkap. Een sfeervolle en efficiëntie afzuigkap met geïntegreerde slimline ledstrip waarmee je altijd de gewenste lichtintensiteit en -warmte, tijdens én na het koken. En wanneer de Novy Sense Sensor extra kookdampen en -geuren waarneemt, gaat de afzuigkap automatisch krachtiger werken.

Sfeervolle verlichting
De Pureline Pro heeft een aanpasbare lichtintensiteit en kleurwarmte (2.700 K tot 5.000 k). Deze ledverlichting zit geïntegreerd in de randafzuiging, wat een sfeervol effect heeft. Dankzij de uitgebreide keuze en de ingebouwde dimmers stem je de ledstrips altijd perfect af voor de gewenste sfeer.

Automatische snelheidsregeling
Een handige optie is de automatische snelheidsregeling. Zodra de Novy Sense Sensor extra geuren of dampen waarneemt, zet de afzuigkap een tandje bij. Ook kan de afzuigkap gemakkelijk zelf bediend worden. Dit kan middels de kookplaat, afstandsbediening of met de Novy Connect App.

Twee uitvoeringen
De Pureline Pro design afzuigkap is er in twee versies. Voor wie minder ruimte heeft, is de Pureline Pro Compact een uitkomst. De compacte motor heeft slechts een inbouwhoogte nodig van 19,5 cm. Door z’n draaibaarheid in meerdere richtingen past deze motor zich vlot aan.

De Pureline Pro heeft dan weer een Cubic motor die in alle richtingen kan draaien en zich zo optimaal aanpast aan de situatie. Bovendien hoeft de motor niet vlakbij de design afzuigkap geplaatst te worden!

Bekijk meer op www.tielemankeukens.nl/keukenapparatuur/75/novy-pureline-pro.