Gezond eten is eenvoudig wanneer je kookt met BORA

Gezonder eten is een veelvoorkomende goed voornemen, vasthouden aan dit doel is eenvoudig met BORA.

23 Januari 2020

Het bereiden van voedzame, smakelijke maaltijden wordt gemakkelijk gemaakt met de BORA-kookplaat, inclusief de BORA Tepan roestvrijstalen grill als een van de modulaire kookplaten.

De Tepan-grill kan worden gebruikt voor het bereiden van ontbijt, lunch en diner, het bereidt op een gezonde manier alle ingrediënten. Snelle verwarming en gelijkmatige verdeling zorgen ervoor dat een temperatuur van 250 ° C in minder dan vijf minuten kan worden bereikt. Vlees en vis wordt gelijkmatig gebakken, sappig en smaakvol, terwijl knapperige groenten snel kunnen worden gekookt met de geconserveerde vitaminen en mineralen.

Met BORA Classic 2.0 zijn twee kookzones geïntegreerd in de volledige grill. Deze kunnen onafhankelijk worden bediend waardoor BORA Classic 2.0 de ideale keuze is, of er nu gekookt voor één of voor een heel gezin.

BORA biedt veel inspiratie voor gezonde maaltijden met de BORA 10 | 10-recepten. Koken voor iedereen: gemakkelijk, gezond en smakelijk - en ook snel - is het BORA 10 | 10-principe. Met slechts 10 minuten voorbereidingstijd en 10 minuten kooktijd, kunnen gezonde gerechten worden samengesteld met een handvol ingrediënten.

BORA werkt bijvoorbeeld samen met de internationale culinair schrijfster Melissa Hemsley, die gespecialiseerd is in eenvoudig en gezond koken, om een van de vele BORA 10 | 10-kookboeken te maken. Alle tien recepten in het boek zijn niet alleen lekker en gezond, maar zijn er ook om snel en eenvoudig van te genieten.

Reacties