Foto: etna-afzuigkap-keuken

ETNA Design plafondafzuigkap die je niet hoeft in te bouwen

In een open keuken of boven een kookeiland is een plafondafzuigkap vaak de mooiste oplossing. Met de ETNA AOP380WIT heb je wel de lusten niet de lasten.

Je bevestigt hem gewoon aan het plafond, zonder dat er een verlaagd plafond of een koof gemaakt hoeft te worden. Dankzij de platte motor is de afzuigkap slechts 20cm hoog, wat in combinatie met de ronde vormen voor een verfijnde uitstraling zorgt. De AOP380WIT is uitgevoerd in RAL9016 wit, een veel gekozen verfkleur voor plafonds en muren.

De ETNA AOP380WIT is 80cm breed en wordt standaard geleverd met twee long-life koolstoffilters. De twee meegeleverde aluminium cassettefilters zijn vaatwasser bestendig.  Dankzij de glazen plaat met handige magneetsluiting zijn de filters eenvoudig eruit te halen om ze schoon te maken of te vervangen. De plafondafzuigkap met afstandsbediening heeft vier standen en een afzuigcapaciteit van 420m3 per uur. De warm witte LED spots geven helder werklicht tijdens het koken.

De ETNA AOP380WIT heeft een verkoopadviesprijs van €1.699,- Kijk voor meer informatie op www.etna.nl of bekijk hier de YouTube video.

Reacties