Dunne plafondunit Campo II

Een afzuigkap met een inbouwhoogte van slechts 17 centimeter die volledig is weg te werken in het plafond. Dat is de Campo ll van Gutmann.

Extreem dunne plafondunit Campo ll

Een kleine, stijlvolle plafondunit met een bijzondere krachtige werking. Nu tegen dezelfde prijs beschikbaar in een uitvoering met wit glas.

Vermogen Campo ll

De Campo ll heeft met 950m3/h een vermogen dat er niet om liegt. En dat voor zo’n klein model plafondunit. Een bijna onopvallende krachtpatser die in iedere keuken past. Gutmann levert de Campo ll namelijk in bijna iedere gewenste kleur en breedte. Het model is standaard voorzien van led-verlichting. Het apparaat wordt in werking gesteld met een luxe afstandsbediening.

Prestaties Campo ll

De Campo ll is niet alleen een lust voor het oog, maar blinkt ook uit in prestaties. Dankzij een uitsparing op de rand van de glasplaat komt onder de unit een luchtstroom op gang richting de schouw. Kookdampen stijgen door deze thermiek op naar de Campo ll die daarna feilloos zijn werk doet. En niet onbelangrijk: dat doet hij met zeer weinig geluid!