Downdraft afzuigkap

In plaats van boven de kookplaat, wordt de KitchenAid Downdraft afzuigkap erachter geplaatst.

Downdraft afzuigkap

De Downdraft afzuigkap van KitchenAid is geschikt voor elke kookplaat, schuift hij enkel in positie wanneer je hem werkelijk nodig heeft. Is hij niet in gebruik, houdt hij zich schuil in het werkblad. Hij is zelfs voorzien van veiligheidssensoren die hem doen stoppen als er pannen of kleine vingers gedetecteerd worden tijdens het wegschuiven in het werkblad. Zijn innovatieve design creëert een nieuw gevoel van ruimte in je keuken.

Ontworpen voor de echte designliefhebber, verschijnt en verdwijnt de Downdraft automatisch achter je kookplaat voor discrete ventilatie. Deze afzuigkap past daarom zelfs in de meest gestroomlijnde keuken.

Een afzuigkap hoeft dus niet altijd kostbare ruimte in beslag te nemen, en je kookplaat kan worden geplaatst waar je dat wil. Volledig geïntegreerd in het werkblad, schuift de Downdraft afzuigkap uit wanneer deze wordt geactiveerd door een tiptoetsbedieningspaneel met stijlvolle blauwe leds. Het discrete ontwerp van de Downdraft afzuigkap staat toe om de keuken en woonruimte van je dromen te creëren zonder rekening te moeten houden met moeilijk te verbergen afzuigleidingen.

Deze krachtige afzuigkap met een capaciteit tot 900 m3/u is voorzien van een ventilator met drie snelheden plus een optie voor intensieve afzuiging.

Het kost de Downdraft afzuigkap dan ook geen enkele moeite om stoom en damp gedurende de meest veeleisende bereidingen op een stille en effectieve manier weg te nemen, zonder dat je daarvoor aan schoonheid moet inboeten.

Veiligheidssysteem Downdraft afzuigkap

De Downdraft afzuigkap is voorzien van een slim veiligheidssysteem dat automatisch objecten detecteert die hem zouden kunnen verhinderen vrij te bewegen. Dus het openen en sluiten van de kap is altijd veilig voor potten, pannen... en avontuurlijke kleine vingertjes.

Schoonmaak

Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en voorzien van duurzame, afwasbare metalen filters, is de Downdraft afzuigkap gemakkelijk te reinigen - en dat is goed nieuws aan het einde van je maaltijd. De filters zijn eenvoudig te verwijderen voor een regelmatige afwasbeurt met de hand of in de afwasautomaat.

Fris houden

Met zijn glazen bovenkant en roestvrijstalen rand, past de Downdraft afzuigkap onopvallend in elk type werkblad en state-ofthe-art keuken. Of u nu frietjes bakt, tempura bereidt of een braadpan voor lange tijd op het vuur heeft staan, de Downdraft afzuigkap zorgt er op een stille manier voor dat je keuken fris is - de perfecte plek om samen met familie en vrienden door te brengen.