Foto: next125-keuken-framewerk

Vormgeving ontmoet functie & emotie : de next125 Framewall

De tijd die je samen in de keuken doorbrengt is waardevol. Hier wordt gekookt en gegeten, maar vooral geleefd.

Daarom mogen dingen die je iedere dag gebruikt, maar ook dingen die je lief zijn en waar je een speciale band mee hebt, best zichtbaar uitgestald worden. Bijvoorbeeld in stijlvolle elementen als de next125 Framewall.

Met zijn frameconstructie van onyxzwart aluminium is het elegante element een heel bijzonder designobject voor de keuken. Het element biedt royale opbergruimte, geeft iedere keuken iets speciaals en is een welkome mogelijkheid om het leefgebied keuken individueel vorm te geven.

Je kunt bijvoorbeeld de achterwand naar eigen smaak voorzien van diverse materialen: kunststof, fenix laminaat, lak, glas, fineer of keramiek. Daardoor kun je het element perfect afstemmen op de overige inrichting.

Als je houdt van sfeervol, bestaat er ook nog de mogelijkheid om het element met verlichting een bijzondere atmosfeer te geven. Je kunt kiezen uit emotion LED lichtstrips of vlak wit acrylglas met licht aan de achterkant dat zorgt voor een luchtig en ruimtelijk gevoel.

Of je nu een 'hangende bar' van je wand wilt maken of op zoek bent naar een mooie opbergruimte voor je keukengerei: voor ieder gebruik kan next125 Framewall voorzien worden van verschillende inrichtingsonderdelen, die bijvoorbeeld specerijen, glazen en messen een mooie plek geven.

Meer van Next125
Reacties