Puur Natuur 

Een van dé trends in 2018 is: Natuur in de keuken. Denk aan grof hout, betonnen keukenbladen, ruwere materialen en aardetinten. 

Trend: Natuur in de keuken!

Het verbinden van buiten en binnen kan op verschillende manieren. Zoals in de afbeeldingen te zien is, kun je letterlijk de natuur naar binnen halen. Met een indoor moestuintje of verschillende plantjes in de keuken. Dat kan op verschillende manieren, namelijk met een plantenhanger, een plantenbak, op plankjes of gewoon los op het aanrecht. 

Meer natuur in de keuken kun je ook bereiken door gebruik te maken van natuurlijke materialen. Denk aan onder andere hout, beton, natuursteen, leer, keramiek en glas. In steeds meer trendy keukens zie je deze materialen terug. Zo ook in de onderstaande keukens. Met een keramieken en betonnen blad en gebruik van houten planken wordt er een bepaalde sfeer gecreëerd. In deze keukens is ook te zien hoe een natuurlijk effect ondersteund wordt door Keukenglas. In de linker afbeelding hebben we de achterwand in de kleur van klei gemaakt. In de rechter keuken is de achterwand een matte uitvoering van Keukenglas, ook deze met een natuurlijk vergrijsde kleur groen. Wil je weten of wij, met deze trend in gedachte, iets voor jouw keuken kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!