Foto: 2018/Terre-dAzur_Metallic-tegels-keukenachterwand_B-1.jpg

Metallic tegels voor de keukenachterwand

In een keuken wordt over het algemeen veel geknoeid. Zelfs de meest nette kok kan niet voorkomen dat er vetspetters op de keukenachterwand terecht komen.

En de wat minder handige koks onder ons, weten dat vet niet het enige is dat de weg naar de muur weet te vinden. Daarom is het belangrijk dat de muur achter het werkblad moet goed bestand is tegen vocht, sausspetters, opspattend vet en andere keukenongelukjes. En dat deze ook makkelijk te reinigen is. Tegels zijn dan een goede keuze. Metallic tegels voor de keukenachterwand zijn niet alleen een verstandige keuze, maar ook een trendy.

Metallic tegels zijn trendy

Met de komst van moderne materialen zijn de tegels voor de keuken een beetje op de achtergrond gedreven. Vandaag de dag zijn tegels weer helemaal op hun retour en dat komt door de enorme variatie die er mogelijk is in tegels. Combineren is het motto en dat moet je breed zien. Je kunt verschillende formaten combineren, effen tegels combineren met dessins of verschillende prints combineren. Erg populair op dit moment zijn metallic keramische tegels op de achterwand bij keukens. Deze stoere tegels combineren uitstekend met strak rvs of warm hout. Deze bijzondere tegels zijn leverbaar in nikkel, koper, brons en zwart metallic. Maak voor reiniging en onderhoud, net als bij echt metaal, wel altijd gebruik van zuurvrije producten.

Meer informatie: Terre d’Azur 

 

Reacties