Mat glas achterwand

Keukenglas is gespecialiseerd in glazen keuken achterwanden in mat of glanzend en in alle kleuren die je maar wilt. Ook met afbeelding of LED mogelijk!

Mat glazen achterwand

Mat glas is gezandstraald glas waardoor het een matte look krijgt. Het grote verschil tussen normaal glas en mat glas is dat mat glas geen reflectie heeft en dus ook niet het ruimtelijke effect heeft zoals normaal glas. Mat glas is evenals normaal glas verkrijgbaar in alle kleuren (o.a. NCS en RAL) en in combinatie met LED verlichting.

Specificaties Keukenglas

Een glazen keukenachterwand geeft net even dat unieke detail wat uw keuken exclusief maakt. Het geharde kristalglas geeft een ruimtelijk effect en is bestand tegen hoge temperaturen. Mat Keukenglas is wat lastiger te reinigen dan normaal glas, vooral wanneer het (wok-)oliën betreft. Daarom adviseren wij dit soort spatten direct te reinigen met citroen cif.


Overige belangrijke kenmerken van Keukenglas:


- Extreme lengtes tot 3.90 meter uit 1 stuk te maken.
- Thermisch gehard kristalglas voor betere kleurechtheid.
- Alle NCS en RAL kleuren leverbaar 
- Glasranden worden mee gespoten voor betere afwerking en aansluiting.
- Afbeeldingen, exclusieve motieven en LEDverlichting voor een unieke achterwand.
- Zeer uitgebreid assortiment kitvoegen met passende kleuren.

Wat kost een glazen achterwand?

Een glazen achterwand in de keuken is zeer persoonlijk en iedere keuken is anders. Daarom zijn ook de kosten voor iedere glaswand anders. De prijs van keukenglas is afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn onder andere:

- Aantal vierkante meters

- Aantal uitsparingen voor o.a. stopcontacten

- De kleur

- Woonplaats

- Overige bewerkingen van het glas

Wij leveren een A tot Z service, wat betekent dat de offerte die u ontvangt een totaalprijs is voor inmeten, kleurbepaling en de plaatsing van het glas.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Voordat u een besluit neemt of u een keuken achterwand van glas wilt, zult u eerst willen weten welke kosten dit met zich meebrengt. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte voor uw glazen keukenachterwand aanvragen, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent.

U kunt een offerte aanvragen https://www.keukenglas.nl/prijs/ waarna u binnen 3 werkdagen per e-mail de offerte ontvangt.

Social media

Wij zijn ook actief op diverse social media. Kijk voor meer informatie en inspiratie op Facebook, Instagram en Pinterest