LED achterwand glas

Keukenglas is specialist in glazen achterwanden achter het fornuis. De glazen achterwanden zijn verkrijgbaar in alle kleuren, met afbeelding en/of LED.

Keukenglas achterwand met Led verlichting

Het is mogelijk om uw Keukenglas achterwand een andere kleur te geven door middel van LED verlichting. Hierdoor kunt u niet alleen uw achterwand maar ook direct uw volledige keuken een andere look geven. LED verlichting is verkrijgbaar in meerdere kleuren en is zelfs te plaatsen achter een afbeelding om zo de afbeelding nog beter tot zijn recht te laten komen. 

 

Specificaties Keukenglas

Een glazen keukenachterwand geeft net even dat unieke detail wat uw keuken exclusief maakt. Het geharde kristalglas geeft een ruimtelijk effect en is bestand tegen hoge temperaturen. Keukenglas is gemakkelijk te reinigen en daarmee zeer onderhoudsvriendelijk.


Overige belangrijke kenmerken van Keukenglas:


- Extreme lengtes tot 3.90 meter uit 1 stuk te maken.
- Thermisch gehard kristalglas voor betere kleurechtheid.
- Glasranden worden mee gespoten voor betere afwerking en aansluiting.
- Zeer uitgebreid assortiment kitvoegen met passende kleuren.

Wat kost een glazen achterwand?

Een glazen achterwand in de keuken is zeer persoonlijk en iedere keuken is anders. Daarom zijn ook de kosten voor iedere glaswand anders. De prijs van keukenglas is afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn onder andere:

- Aantal vierkante meters

- Aantal uitsparingen voor o.a. stopcontacten

- De kleur

- Woonplaats

- Overige bewerkingen van het glas

Wij leveren een A tot Z service, wat betekent dat de offerte die u ontvangt een totaalprijs is voor inmeten, kleurbepaling en de plaatsing van het glas.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Voordat u een besluit neemt of u een keuken achterwand van glas wilt, zult u eerst willen weten welke kosten dit met zich meebrengt. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte voor uw glazen keukenachterwand aanvragen, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent.

U kunt een offerte aanvragen https://www.keukenglas.nl/prijs/ waarna u binnen 3 werkdagen per e-mail de offerte ontvangt.

Social media

Wij zijn ook actief op diverse social media. Kijk voor meer informatie en inspiratie op Facebook, Instagram en Pinterest

Glazen keuken achterwand met LED-strip

Elke gewenste glazen keuken achterwand kun je LED verlichten met een LED-strip aan de onderkant of de bovenkant van de glasplaat. Het LED-licht komt dan van een bepaalde kant. Je kunt bij ons elke gewenste keuken achterwand bestellen die we komen leveren en/of plaatsen. We zullen er dan voor zorgen dat de keuken achterwand op de juiste manier gemonteerd wordt, zodat de LED-strip geplaatst kan worden. De LED-strip kun je vervolgens heel gemakkelijk zelf aanleggen. Wij adviseren je hier graag over!

Keuken achterwand volledig LED verlicht

Sinds kort leveren en plaatsen wij ook keuken achterwanden van glas, volledig verlicht met LED. Door een speciale techniek kunnen wij zorgen voor een egale lichtuitstraling. De glasplaat laat dus op alle plaatsen dezelfde hoeveelheid licht door, waardoor de glasplaat egaal LED verlicht is en niet alleen de randen van de glasplaat. Als een keuken achterwand met LED-verlichting ‘uit’ staat dan oogt deze wit. Afhankelijk van je stemming kun je je keuken achterwand aanpassen in diverse wittinten (witte LED) of kleuren (rgb-LED). Let op: je kunt als achterwand alleen kiezen voor lichtere kleuren glas, omdat donker glas geen LED-licht doorlaat. Voorbeeld filmpje

Al onze LED glaswanden zijn gemaakt van extra helder gehard kristal glas, hittebestendig tot 220 graden Celsius en te verkrijgen vanaf 19 mm dikte. De glaswand wordt compleet door ons afgemonteerd. Daarna is de LED glasplaat klaar om geplaatst te worden. Dit kunnen wij verzorgen. Houd er rekening mee dat er een stopcontact (liefst verborgen in bijv. een keukenkastje) aanwezig moet zijn voor de aansluiting.

Helaas is het zo dat de prijs van een volledig verlichte LED-wand erg hoog is. Je moet rekening houden met € 1500,- incl. BTW per m2 inclusief inmeten en plaatsen.