Keukenwand renovatie

Door een kleine ingreep kun je je keuken een compleet nieuwe look geven! Onze glazen achterwanden zijn ook gemakkelijk over tegels heen te plaatsen.

Zonder hak- en breekwerk een nieuwe look!

Wil je je keuken een make-over geven die niet zo drastisch is dat je hele keuken op z'n kop staat en je dagen of weken niet kunt koken. Zo ja, heb je al eens gedacht aan een keukenwand renovatie? 

Een keukenwand renovatie van Keukenglas heeft een groot effect op de uitstraling van je keuken en er komt geen hak- en breekwerk aan te pas. Na bestelling van de keukenwand komen de monteurs van Keukenglas na ca. 4 weken de keukenwand netjes bij je thuis leveren en plaatsen als je dit wilt. Dat kan over de bestaande tegels heen. Kijk voor inspiratie op Keukenglas.nl

Specificaties Keukenglas

Een glazen keukenachterwand geeft net even dat unieke detail wat uw keuken exclusief maakt. Het geharde kristalglas geeft een ruimtelijk effect en is bestand tegen hoge temperaturen. Keukenglas is gemakkelijk te reinigen en daarmee zeer onderhoudsvriendelijk. 

Overige belangrijke kenmerken van Keukenglas:

- Extreme lengtes tot 3.90 meter uit 1 stuk te maken.
- Thermisch gehard kristalglas voor betere kleurechtheid.
- Alle NCS en RAL kleuren leverbaar (ook metallic en satijn).
- Glasranden worden mee gespoten voor betere afwerking en aansluiting.
- Afbeeldingen, exclusieve motieven en LEDverlichting voor een unieke achterwand.
- Zeer uitgebreid assortiment kitvoegen met passende kleuren.

Wat kost een glazen achterwand?

Een glazen achterwand in de keuken is zeer persoonlijk en iedere keuken is anders. Daarom zijn ook de kosten voor iedere glaswand anders. De prijs van keukenglas is afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn onder andere:

- Aantal vierkante meters

- Aantal uitsparingen voor o.a. stopcontacten

- De kleur

- Woonplaats

- Overige bewerkingen van het glas

Wij leveren een A tot Z service, wat betekent dat de offerte die u ontvangt een totaalprijs is voor inmeten, kleurbepaling en de plaatsing van het glas.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Voordat u een besluit neemt of u een keuken achterwand van glas wilt, zult u eerst willen weten welke kosten dit met zich meebrengt. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte voor uw glazen keukenachterwand aanvragen, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent.

U kunt een offerte aanvragen via http://www.keukenglas.nl/prijs waarna u binnen 3 werkdagen per e-mail de offerte ontvangt.

Social media

Wij zijn ook actief op diverse social media. Kijk voor meer informatie en inspiratie op Facebook, Instagram en Pinterest.