Glazen achterwand met motief

Keukenglas is specialist in glazen achterwanden. De glazen achterwanden zijn verkrijgbaar met vele motieven en kleuren.

Motieven op glas

Motieven zijn figuren of vormen die vaak als basis dienen voor het bekleden van stoffen, papier of behang. Wanneer je goed rondkijkt, zie je op veel motieven en prints terug. We zien ook steeds vaker dat motieven en prints een belangrijke rol spelen in het interieur. Het kan er namelijk voor zorgen het interieur meer persoonlijkheid uitstraalt.


Motieven kunnen overal in verwerkt worden, neem nou een vloerkleed, kussens, dienbladen, in vloeren, tegels of gewoon tegen de muur. Neem je een grafische print, dan krijgt het interieur een moderne vooruitstrevende look. Voor een oosterse uitstraling kun je denken aan een Marokkaanse print of een paisley motief. Romantisch en lief kan ook. Wat dacht je van een kanten motief of print met veertjes of bloemen. Kortom prints en motieven bepalen mede de sfeer en geven een persoonlijke touch aan het huis.


Mocht je al enthousiast geworden zijn, dan hebben we goed nieuws. Motieven en prints zijn ook mogelijk op glas! Hoe gaat dat bij Keukenglas in zijn werk? Eerst komt er een motief op de achterzijde van het glas. Er zijn circa 15 verschillende motieven te kiezen. Vervolgens kan er voor een kleur gekozen worden. Schrik niet, er zijn meer dan 30.000 kleuren mogelijk! Zo kun je allerlei verschillende samenstellingen creëren, die perfect passen in het interieur van de keuken.

Natuurlijk past glas niet alleen in de keuken, maar ook in andere ruimtes heel goed thuis. Denk hierbij aan de badkamer, het toilet of de bekleding van een open haard. Hieronder zijn wat voorbeelden te zien van motieven op een glasplaat.

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan

Voordat u een besluit neemt of u een keuken achterwand van glas wilt, zult u eerst willen weten welke kosten dit met zich meebrengt. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte voor uw glazen keukenachterwand aanvragen, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent.

U kunt ook een offerte aanvragen via Keukenglas.nl, waarna u binnen 3 werkdagen per e-mail de offerte ontvangt.