Profielfoto van Glasbestellen.nl
Glasbestellen.nl
Weidehek 66, 4824AS Breda
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 16:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Glazen achterwand keuken

Glazen achterwand keuken van Glasbestellen.nl Lees er alles over op Wonen.nl

Omschrijving

Een glazen achterwand keuken van Glasbestellen.nl bestaat uit hoogwaardig CE gekeurd veiligheidsglas welke in elke gewenste kleur gespoten kan worden.

Glazen achterwand keuken in elke gewenste kleur

Onze keuken achterwanden zijn leverbaar in de kleuren uit de kleurenwaaiers van RAL, Pantone en Sikkens. Wij mengen en spuiten onze keuken achterwanden machinaal zodat een eenduidige kwaliteit ontstaat. 

Glazen achterwand keuken en stoten

Voor al onze keuken achterwanden gebruiken wij CE gekeurd veiligheidsglas. Dit is gehard glas met een keurmerk. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat stoten met pannen of ander keukengerei de keukenwand niet zal doen scheuren. 

Glazen achterwand keuken schoonmaken

Misschien wel het meest belangrijke voordeel van glas als achterwand in de keuken is dat het vele malen makkelijker schoon te houden is dan RVS of tegeltjes. Gebruik een doekje met een beetje afwasmiddel na het koken om de glasplaat schoon te maken en hij zal weer vlekkeloos ogen!

Glazen achterwand keuken laten plaatsen

Ondanks dat het best mogelijk is uw keuken achterwand zelf te plaatsen, is het uiteraard mogelijk om ons de keukwand te laten plaatsen. Onze monteurs plaatsen door heel Nederland en kunnen u dit werkje volledig uit handen nemen. Wanneer u ervoor kiest om de achterwand te laten plaatsen vragen we u om eerst globaal de maten op te geven zodat we een offerte kunnen uitbrengen. Gaat u daarmee akkoord, en wilt u de keukwand door ons laten plaatsen, dan komen we altijd eerst even na-meten.