Glas met fotoprint

Keukenglas is specialist in glazen achterwanden. De glazen achterwanden zijn verkrijgbaar met vele prints en kleuren.

Afbeeldingen op glas

Wil je graag een keukenachterwand van glas? Er zijn diverse mogelijkheden. Het is goed om deze even allemaal te bekijken. Je kunt kiezen voor een gekleurde achterwand van glas. Dit geeft vaak een wat rustigere uitstraling, alhoewel dat natuurlijk ook afhankelijk is van de kleur die je kiest. Maar je kunt ook kiezen voor foto als achterwand of zelfs een glaswand met ledverlichting.

Als je graag een persoonlijke foto, afbeelding of spreuk op je keuken achterwand wilt, dan kun je de betreffende afbeelding bij ons aanleveren (in hoge resolutie). Heb je zelf nog geen foto dan kun je ook kiezen uit ons bestand foto’s en motieven of je kunt een afbeelding kiezen via Shutterstock. Je kunt inspiratie opdoen via de Pinterest pagina van Keukenglas.

Als je een afbeelding gekozen hebt wordt deze bewerkt met een extra deklaag en aan de achterzijde van de glasplaat (gehard kristal glas) aangebracht. De foto is op deze wijze goed beschermd en hittebestendig tot 150 graden! Doordat de foto als het ware achter de glasplaat zit geeft dit een supermooi effect!

Ook is het mogelijk om een foto op de keuken achterwand te combineren met ledverlichting voor een bijzonder effect!

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan

Voordat u een besluit neemt of u een keuken achterwand van glas wilt, zult u eerst willen weten welke kosten dit met zich meebrengt. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte voor uw glazen keukenachterwand aanvragen, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent.

U kunt ook een offerte aanvragen via Keukenglas.nl, waarna u binnen 3 werkdagen per e-mail de offerte ontvangt.