string(1) "p"

Black Friday; leuke deals op een rij!

Black Friday, de dag na thanksgiving die het kerstinkoopseizoen inluidt. Wat zijn de do's en don'ts? Wij adviseren je en delen graag een paar leuke deals!

Do's and don'ts

Black Friday, deze term kan je haast niet zijn ontgaan de afgelopen tijd.
Veel winkeliers stunten deze week, maar met name van vrijdag t/m maandag met grootse aanbiedingen.
De ene folder schreeuwt nog meer dan de ander, felle kleuren, dik gedrukte letters en vooral heel veel uitroeptekens. 
Alles om de aandacht van jou als klant te trekken en om je vooral goed gek te maken, want koop vooral nu want bij deze deal geldt op=op!

Uiteraard zijn wij Nederlanders niet vies van een goede deal en houden wel van grote afprijzingen zo voor Sinterklaas en Kerst. 
Maar hoe houdt je nu je hoofd koel en haal je het beste uit deze manische gekte?

1. Blijf vooral rustig
Black Friday is ontworpen om je op te hypen en gek te maken. De advertenties moeten je het gevoel geven dat je echt iets mist als je niet hieraan mee doet. 
Dat je nog wat mist als je er niet op tijd bent. Misschien is dit in sommige gevallen waar, maar laat dit je echt niet gek maken. Haal rustig adem en bedenk dat veel winkeliers ook nog eens met elkaar concurreren. Die ene deal krijg je dus waarschijnlijk ook een paar deuren (of sites) verderop.

2. Maak een plan
Een tip van een georganiseerd persoon, maak een plan en schrijf ook daadwerkelijk een lijst. Wat heb je echt nodig? Heeft je televisie het net begeven? Dan is dit een mooi moment om je slag te slaan. Maar ga niet gelijk overstag bij de eerste beste deal. Bij een plan hoort ook onderzoek. Bepaal wat voor soort televisie je nodig hebt, hoeveel inch, hoeveel herz, moet een smart tv zijn en hoeveel HDMI aansluitingen heb je nodig? Lees reviews en testen en ga dan bij diverse aanbieders na wat ze aanbieden en vergelijk ook dan weer de prijzen.
Dus; 

  • bepaal wat je nodig hebt
  • doe onderzoek naar je product
  • lees reviews en testen
  • hak de knoop door
  • vergelijk dit product bij diverse aanbieders

Wil je jouw slag slaan voor Sinterklaas of Kerst? Houd je ook dan aan een plan. Voor kleine cadeaus heb je uiteraard niet een uitgebreid onderzoek nodig. Maar het is wel verstandig diverse aanbieders te vergelijken. 

3. Maak een lijst mét budget
Niet een plan, maar een boodschappenlijst. Nu je precies weet wat je nodig hebt ga je met je lijst in de aanslag en bepaalt budget naar de winkel (of online shop). 
Houdt je ook daadwerkelijk aan deze lijst én je budget, zo koop je niet iets waar je later misschien spijt van krijgt (goed, retourneren kan meestal ook nog wel, maar dat is zonde van je tijd) en geef je niet te veel geld uit. 

Black Friday is het uitgesproken moment voor als je nog ernstig zat te twijfelen over een aankoop vanwege je budget. Maar houdt wel in je achterhoofd, ja er zijn nu veel kortingen, maar komend seizoen zullen er nog volop aanbiedingen komen i.v.m. Sinterklaas en Kerst. Plus de grote sale zal in december van start gaan. Dus 'mis' je deze boot, wees vooral niet getreurd!

Leuke interieur deals!

Black Friday kun je natuurlijk ook gebruiken om te shoppen voor je interieur! We hebben een paar leuke keuken-. eetkamer en woonkamer items voor je op een rij gezet die je deze Black Friday kunt scoren! 

 

Winters Wit


Eetkamerkrukje Wehkamp's OWN €200,00


Schapenvacht €69,95

Lucide lamp €40,79

Natuurlijk groen


Eetkamerstoel York €49,99

Tafellamp Jock €69,95

&tradition another rug €287,10

Donkerblauw

Plaid €20,00

Poef Riverdale €112,50

Sfeervol rood

Kaat Amsterdam €22,36

Russel Hobbs keukenmachine €156,99

Eetkamerstoel Meda €139,00

 

Happy shopping!