4 x glas in huis!

Met dit veelzijdige product kun je alle kanten op! Glas zorgt voor licht en ruimte, is in vele vormen toepasbaar en enorm duurzaam! Lees meer over trends met glas.

1. Tegen de muur; Achterwand van glas.

Onze favoriet! Glas als achterwand achter de kookplaat, een kleine spatwand boven het toiletmeubel of een volledige achterwand in het toilet? De mogelijkheden zijn écht eindeloos! Kies voor mat of glanzend in alle RAL-kleuren. Wit en grijs(-metallic) zijn populair, maar wat dacht je van een knalkleur? Hallo statement!

2. Helemaal 2018; Een glazen deur.

Echt een sfeermaker een deur van glas. In het interieur willen we graag ruimtes kunnen afsluiten, zonder dat het huis donker wordt. Laat het licht door het huis met deze mooie oplossing. Leuke tip; neem een douchewand van glas. Ruimtebesparend en stijlvol in de badkamer!

3. Hoekjes maken; Een scheidingswand.

Midden in de woonkamer om de eetkamer van de woonkamer te scheiden, maar ook leuk om hoekjes te creëren. Denk aan een studie- of werkhoekje. Zo verdeel je de ruimte zonder ze af te sluiten.

4. Eenvoudig en duurzaam; Glazen accessoires.

Glas, glas en nog eens glas. Super makkelijk is het om het interieur met glas een frisse en moderne uitstraling te geven. Glazen vaas, hanglampen van glas of een mooie schaal.